kuzum seni cok tebrik ederim.İNŞALLAH herşey gönlünce olur.neymiş belirtilere takilmamak lazimmis demi?
cnim senin mercimek yerine yerlesecegi için batma yapıyor. yani olumlu bişey sıkma canını.
Kesinlikle katılıyorum çok haklıymışsın canım Allah senden razı olsun beni çok rahatlatmıştın canım benim inşallah sağlıkla devam eder Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

İçini ferah tut katlanacak Allahın izniyle tebrik ederim canım
İnşallah canım benim çok bekledim çok uğraş verdim Rabbim sağlıkla devam ettirir inşallah hayırlısı olsun. Hep diyorum Allah hepimizin sağlıkla anne olmamızı nasip etsin inşallah dualarında beni de unutma kuzum

kinalikadin Ya ağladım resmen bu nasıl guzel bir haber cok sukur Allahıma nasil mutlu oldum şuan yazacak kelime bulamıyorum Allahım devamını getirsin inşallah hep böyle güzel devam etsin kendini hiç yorma kuzucum canım arkadaşım benim Rabbim güldürdü o güzel yüzünü inşallah hep böyle de devam edecek darısı kese ve kalp atışına seni hoc bırakmayacak yavrun Allahın izniyle dualarimdasin kuzum benim çok ama çok mutlu oldum babalar gününde eşine en güzel hediye oldu Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım güzel yürekli arkadaşım benim

Kesinlikle katılıyorum çok haklıymışsın canım Allah senden razı olsun beni çok rahatlatmıştın canım benim inşallah sağlıkla devam eder Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
cumlemizden cnim.amin inşalütfen şimdiden bu anin tadini çıkar çünkü 9ay yoksa bitmezzzİNŞALLAH sağlıkla kucagimiza aliruz

Asıl sen beni ağlattın yaaa kalbi güzel can arkadaşım baştan beri birlikteydik yüzyüze gelemesekte birbirimize destek olduk sırdaş olduk. Allah senden razı olsun iyi ki tanıdım seni Sen biliyorsun dileğim çok yoruldum çok zorlandım umudum tükenmişti artık ama nasip oldu sanırım inşallah sağlıkla ilerler daha belli de değil ne olacağı zorlu süreçler var daha. Hakkımızda hayırlısı inşallah senden de duyacağıma eminim annelik haberi inşallah hepimiz sağlıkla mucizelerimize kavuşalım

cumlemizden cnim.amin inşalütfen şimdiden bu anin tadini çıkar çünkü 9ay yoksa bitmezzzİNŞALLAH sağlıkla kucagimiza aliruz
İnşallah kuzum bugünün tadını çıkarayım yarına Allah kerim. Ne olacağı belli mi değil nasipse zaten sağlıkla doğar. İnşallah Rabbim nasip eder hepimize

Amin canım insallah gorucez hepimiz o mutlu gunleri. Bekleyen,sabreden bu yolda emek harcayan herkes dualarimda canim benim Allah herkesin yuzunu guldursun

benimde batma ağrı çoktu gece idrar enfeksiyonu olmuştum sonra,bol bol su iç kendine çok iyi davran seneye bayramda kucağında olur inşallah

Amin canım insallah gorucez hepimiz o mutlu gunleri. Bekleyen,sabreden bu yolda emek harcayan herkes dualarimda canim benim Allah herkesin yuzunu guldursun
Amin canım her zaman benimde dualarımdasınız Rabbim yardımcımız olsun

Ha şimdi bayram BAYRAM oldu sana ve sevdiklerine. Çok çok sevindim
Allah sağlıkla tamamını erdirsinnn

Yaaaa pozitif mii Allahım şükürler olsunnn şimdi gördümmm nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam sanki kendim pozitifi görmüş gibiiii ben inanıyodum senin hissetmiştim inşallah değerin kat kat artar evladına hayırlsıyla kavuşursun canm benm şükürler olsun Rabbimee kinalikadin

Benim tatlı arkadaşım güzel kalplim saolasın Allah razı olsun. Bu defa oldu sanırım sağlıkla devam ederse inşallah. Allahım sana da nasip etsin inşallah ilk denemende kavuşursun sende bebeğine

Canımmm o kadar sevindim ki anlatamam kendi sonucumu bekler gibi bekledim seni Allahıma sükürler olsun bu güzel günde sana da nasip etti bu duyguyu ve eşini de tebrik ederim en güzel Babalar günü hediyesi oldu rabbim sağlıkla büyümesini ve kucağına almayı nasip etsin

Evet maalesef gerçekten inanılmaz sömürüyorlar insanların ne zor şartlarda yaptığı kimsenin umrunda değil.

Canım yaaa inanılmaz sevindim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah, darısı başımıza aminnn

Merhaba canım ben de ankaradayım gitmedim ama iyi olduğunu çok duydum inşallah güzel bir şekilde baslar ve aynı şekilde güzel haberler alırsın sonucunda
Amin canm hepimizin inşallah..ben gecen sene gazide yaptırdım ikizlerim oldu ama 4.5 aylıkken dusurdum malesef..bu sene de gaziyi düşünüyorum ins bukez sonuç guzel olur

Saol kuzum benim Allah razı olsun inşallan sağlıkla devam eder canım dua etne tatlısın ya çok teşekkür ederim bablar günü şoku yaşadı resmen seneler sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…