Yaaa biliyordum benn çok mutluyummm. Hayırlı olsun canım. İnşallah bundan sonrası da çok güzel ilerler

Cnmmm şok sevindim tebrik ederim. Rabbim hayirlisiyla kesesini kalp atışını da gostersin . 9 ay yavrun senden ayrılmasın inş cnm.
Cnm cok sevindim tebrik ederim. Rabbim keseyi kalp atışını da gostersin hayirlisiyla. 9 ay yavrum senden ayrılmasın. Kucagimiza almayi da nasip etsin.. Cok guzel bi haber bu. Çok şükür bin sükur. ..

Yaaa biliyordum benn çok mutluyummm. Hayırlı olsun canım. İnşallah bundan sonrası da çok güzel ilerler
Allah razı olsun kuzum çok şükür inşallah devamı da gelir asıl önemli olan o Allah yardımcımız olsun

Amin inşallah canımm inşallah dua et bana da kuzum

200 küsür canım. İnşallah canım ya. Daha korkularım bitmedi. Değer katlanacak mı sağlıkla. Daha bir sürü süreç var önümde inşallah hepsini hayırlısıyla atlatırım.
çok sevindim canım.ya senin için açtım neti 17 test günündü diye hatırladım inşallah sağlıkla katlar değerlerib lutfen hala karam sar olma başka şeylerle meşgul.ol sinemaya falab git sevdik lerin le görüş dondurma ye mutlu ol lütfen çok opuyorum seni kendi test günüm aklıma geldi ne kadar çok aglamistim şimdi 500 gr oldu hareketlendi

kinalikadin tebrik ederim . İnsallah değerlerin katlar ve surecin sağlıkla devam eder , inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın bebeğini. A anneveoglusu eylül topiginde birlikteydik anladigim kadarıyla Hamile sin . Çok mutlu oldum sana da. İnşallah ikili test sonucun da güzel gelir . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah .

Kınalıkadın çoook tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı inşallah bizlere olur aminn
İnşallah kuzum inşallah hepimiz sağlıkla anne oluruz Rabbim nasip eder inşallah Allah razı olsun çok şükür

Ayy canımm çok şükür bugünü de gördüm. Dikkat edecem inşallah olumlu devam eder sağlıkla devam eder. Hayırlısı olsun hakkımızda. Zaman nasıl geçiyor maşallah senin kuzuya da hareketlenmiş bile Yalnız ağrım batmalarım baya çok Allah sağlıkla atlatmamı nasip etsin

Allah razı olsun arkadaşım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz anneliği tadarız sağlıkla

Çalışıyor musun? Evdeysen bol bol dinlen bırak yemek olmasın evin temiz olmasın siz iyi olun kuzucunla gerisi bi şekilde hallolur

Çalışıyor musun? Evdeysen bol bol dinlen bırak yemek olmasın evin temiz olmasın siz iyi olun kuzucunla gerisi bi şekilde hallolur
Çalışmıyorum. Normalde çok titizim ama mecburen saldım artık ne yapayım yapacak bir şey yok nasıl olsa hallolur onca bekleyişten sonra zaten

Benim de batmalarım ve bel ağrım çok oldu. Ben sabah akşam crinone jel kullanıyorum, jel zamanına yaklaştıkça, ağrım daha da artıyordu. Doktor normal dedi ama, ısrarla anlatmam üzerine iki gün arayla 1 er doz progestan 50lik iğne verdi. Çok azaldı ağrılarım.

Kizlar Mrhbalr...Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini nasip etsin..bende ins temmuz ayinda başlıcam...Ankara gaziyi düşünüyorum var mi gaziye giden

Merhaba canım ben de ankaradayım gitmedim ama iyi olduğunu çok duydum inşallah güzel bir şekilde baslar ve aynı şekilde güzel haberler alırsın sonucunda

Oyy kuzum çok az kalmış kendini yormadan çalış inşallah güzel haberler verirsin bizlere dualarimdasin hep

Progestan iğneyi 2 güne bir hep vuruluyorum ayrıca fitil de kullanıyorum. Ara ara kesiliyor ama çoğunlukla var ağrı buna da şükür ağrıya razıyım yeter ki sağlıklı olsun canım saol bilgi için rahatladım biraz

İnşallah kuzum inşallah hepimiz sağlıkla anne oluruz Rabbim nasip eder inşallah Allah razı olsun çok şükür
kuzum seni cok tebrik ederim.İNŞALLAH herşey gönlünce olur.neymiş belirtilere takilmamak lazimmis demi?
cnim senin mercimek yerine yerlesecegi için batma yapıyor. yani olumlu bişey sıkma canını.

200 küsür canım. İnşallah canım ya. Daha korkularım bitmedi. Değer katlanacak mı sağlıkla. Daha bir sürü süreç var önümde inşallah hepsini hayırlısıyla atlatırım.
İçini ferah tut katlanacak Allahın izniyle tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…