Allah senden de razı olsun kuzum benim güzel arkadaşım bende seni iyiki tanıdım çok şükür Allahıma bugünleride yaşattı bizlere. Bilmez miyim sevincimiz de üzüntümüzde bir oldu ama Rabbim nasip etti sonuna kadarda devam edecek inşallah sen içini ferak tut bundan sonra herşey gönlünce olsun hep gülsün güzel yüzün canım benim yüreği güzel arkadaşım Amin amin inşallah canım benim bende yetişirim arkandan sana Allahın ziniyle inşallah Rabbim hepimizi kavuştursun sağlıklı bir şekilde yavrularımıza Hiç kendini yorma bol bol dinlen hiçbirşey senden bebeğin yada bebeklerinden önemli değil canım benim her zaman dualarımdasın

Amin canm hepimizin inşallah..ben gecen sene gazide yaptırdım ikizlerim oldu ama 4.5 aylıkken dusurdum malesef..bu sene de gaziyi düşünüyorum ins bukez sonuç guzel olur

Canım benim çok üzüldüm başın sağolsun çok geçmiş olsun inşallah bu denemende sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna

Canım ani batmalar bende de oluyor hiç endişelenme doktorum yerleşmeden dolayı olduğunu söylemişti değerlerinde gayet güzel atmış kanamanda yokmuş Allahın izniyle hiç bir şey olmaz sen endişelenme stres yapma Rabbim tamamına erdirsin inşallah

canım benim ikili sonucum iyi geldi dolayısıyla nifty yaptırmama gerek kalmadı. Sen neye karar verdin?
Ayy çok güzel bir haber gözün aydın
Senin yaşın kaçtı canım
Biz cumartesi Dr kontrolunde konuşup karar vereceğiz sanırım nifty yaptiracagim
Kanama yok dimi bende raporluyum perşembe günü hastanedeki Dr bakacak kanama alanı bittimi diye ben iki ayrı Dr gidiyorum

Kızlar benimde transferin 4. Günü karnım şiş değil ama inanılmaz bi gerginlik hissi var ama karnım hiç şiş değil bu normalmi böyle bişey yaşadınız mı

Canım illa şiş olacak diye birşey yok olmaması senin rahatlığın açısından daha iyi aslında ilaçlardan dolayıda oluyor belirtilere iç takılma belirtilere güzel düşün güzel olsun inşallah

Günaydın canım benim seninde mübarek olsun amin inşallah

çok zor kuzum cokkkk mhfomdum 1hftadr ama düştü en sonunda

Canım benim çok şükür çok sevindim iyi olmana Allahım bir daha yaşatmasın sana böyle birşeyi hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hep dualarımdasın kuzucum benim nasıl belli yokluğun

İlaçlardandır heralde okadar ilaç içiyoruz vücut bi şekilde tepki veriyo. Hiç kötü düşünmüyorum kuzum benimleler inanıyorum

yaşım 34 canım. O yüzden tereddüt etmiştim nifty test yaptırıp yaptırmama konusunda. İkilide değerler baya iyi gelince doktor gerek görmedi. Kanama en son 2 hafta önce vardı, sonra kesildi. Kahverengi lekelenmem hala devam ediyor. Doktor olabilir dedi ama benim içim hiç rahat değil, sürekli gidip bebeği görmek istiyorum

Benimde bir hafta önce oldu en son senin gibi bebiş iyi mi endişesi hep var Allah'a emanetler
Bende de kahverengi lekelenme oluyor her wcye gittiğimde acaba camasirda pecetede ne göreceğim endişesi var
Tekrar gözün aydın darısı başıma

Amin canım inşallah senin de çok güzel çıkar sonucun

canım çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra çok güzel günler seni bekler
çok Sagol kuzum insallah tek dua o♡

Çok geçmiş olsun zor dönem yaşadın tez zamanda sağlıkla geride kalsın inşallah
]insallah kuzum çok sagolun

Inşallah kuzum çektiğimi bi allah bi ben bilirim o iğneler yakip kavuruyo adamı sağ tüp tıkalı soldada dış gebelik oldu tekrarlar dediler bizde yumurtaligin sismis ödem toplamıştı ancak tüp bebekle çocuğum olur. Bende bıraktım bu işi düşünmüyorum eşim ben iyi oluyim çocuk istmiyor çektiklerimi grup gizli gizli hep ağladı eşim benle beraber maahfoldu. Allah kimseye yaşatmasın byle acılar sancılar

Sen nasılsın canım varmı yeni bir tedavi gündem de HCG değerleri dustumu

İyiyim çok şükür canım benim henüz düşmedi yanı çarşamba günü vereceğim bakalım en son geçen hafta 65 di inşallah sıfırlanır artık kanamam da devam ediyor lekelenme şeklinde hayırlısı olsun inşallah diğer tedaviye sıfır baştan başlayacağımız için vücut biraz dinlensin istiyorum bu sefer 2 3 ay kışa doğru başlayacağız tekrardan Allahın izniyle inşallah canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…