Kızlar; bütün süreç boyunca batmalar ve ağrılarım oldu. Fakat bugün yemekten sonra, sol tarafımda bir nokta öyle bir battı ki şimşek gibi, çığlık atıp mutfakta yere çömdüm. 2-3 saniyelik olay, hemen geçti. Sonra kalktım, jelimi yapıp 2 saat yattım, şimdi çok hafif sızlıyor. Kanama falan hiç bişi yok şükür. değerler 8. gün 45, 10. gün. 233, yarın 12. gün gene gidicem. Böyle saçma sancı yaşayan var mı acaba?

Hayirli olsun canim kat kat artar insallah kucsgina almakda nasip olur

kızlar günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun, yeni hafta yeni umutlar yeni güzel haberler alalım inşallah. kinalikadin cnm sabrın sonu selamettir Rabbim nasip etti sonunda çok çok sevindim gözün aydın cnm benim sağlıklı sıhhatli doğar inşallahKimseye söylememekle iyi yapmışsın karnın iyice büyüsün cnm sonra söylersin.Kendini bol bol oku.Allahın izniyle süper bi hamilelik geçireceksin

Benimde yarın 13.30 da randevum hem cinsiyet hem 3lu test için. Aynen senin gibiyim :)
Canım güzel haberler alırız inşallah ikili testi yapanlardan uclu testi yaptirmasina gerek yok
İş yerinden bir arkadaş bunu yaptı üçlü sıkıntılı çıktı günlerce huzuru kaçtı En sonunda nifty testi yaptırdı rahatladı nifty yapan Dr siz üçlüyü yaptırarak kasinmissiniz demiş ikili test sonuçları en güvenilir sorun yoksa ayrıntılı ultrasona kadar rahat etmeliydiniz demiş

canım benim ikili sonucum iyi geldi dolayısıyla nifty yaptırmama gerek kalmadı. Sen neye karar verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…