Kıyamam ben sana canım arkadaşım Allahım bundan sonra doğru zamanda en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah kuzucum önce sağlık senin sağlığın yerinde olsun herşey olur Allahım sabır versin sana kuzum benim hep iyi ol inşallah

Evet biraz dinlen yazin eşinle gez denize gir tadını çıkar hayırlısı ile değerin sifirlanir inşallah yeni tedavin ile güzel haberler alırız inşallah senden

Ben iyiyim canım şükür bu günümüze

Öyle yapacağım canım kafamdan atacağım o stresi biraz birde eşimde sperm azlığı morfolojik sıkıntılar vardı bitkisel birşeyler denemeyi düşünüyorum doktora sorup o zaman içerisinde bakalım bu sefer nasip olur inşallah herşey çok üst üste gelecek işten de çıkmak zorunda kalacağım çünkü artık izin vermiyorlar hayırlısı olur inşallah Allah razı olsun canım benim
Çok sevindim iyi olmana canım çok şükür

Allah razı olsun cevabın için canım ya. Dünden beri kafaya takıyorum. Amin hepimizinkini kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah.

Allah razı olsun cevabın için canım ya. Dünden beri kafaya takıyorum. Amin hepimizinkini kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah.

Ne demek canım benim içini rahatlattıysam ne mutlu bana Allahın izniyle hiç birşey olmaz sen ferah tut içini Amin canım benim

Allah razı olsun canım arkadaşım inşallah bu defa annelik nasip olur sağlıkla devam eder. Hepimiz için hayırlısı olsun. Uzun ve zorlu bir süreç geçirdim çok acılar yaşadım bu süreçte benim gibi bu zorluklara katlanan tüm kardeşlerim ve benim Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.Tersi olursa da bugünüme de şükür bunu yaşamak bile güzel. Allah hepimizi sağlıkla anne olmamızı nasip etsin inşallah

Sende benim dualarımdasın canımm benim sonum ne olur bilemem ama sen içimde hep anne olacaksın hissini yaşatıyorsun inşallah bu hislerim yakın zamanda gerçeğe dönüşür. Yaşın da genç bu avantaj sonuçta iki defa gebelik yaşadın o yüzden senden yana içim rahat. Benim için dr zor hasta demişti o yüzden olmaz olmaz dememek lazım ben bunu öğrendim kuzum benim güzel kalbine göre versin Rabbim

Siz de mi bebeginizi kaybetmistiniz

Canımm çok geçmiş olsun bu da senin sınavınmış işte her birimiz çektik bir şeyler acılar üzüntüler..Rabbim inşallah bu acıları unutturacak sana. Ancak bırakma pes etme bana sorarsan kendini toparlayınca laparoskopi yaptırıp iki tüpünü de aldır ve kurtul o zaman dış gebelik riski bir daha yaşamazsın. Yaşın çok genç dondurulmuşun da var zaten gebe kalman tıbben yüksek ihtimal. Bence kendini toparla sen güçlü bir kadınsın oo bende neler yaşadım ama pes etmedim işte acı çekmenin ne olduğunu emin ol iyi bilirim ağrıdan kıvranmanın ne demek olduğunu da. Ama bildiğim şuydu içimden hep söylediğim Allah beni deniyor sakın isyan etme sabret.. Sende sabret inan sonunda bugünleri unutturacak yavrun sana

merhaba kızlar..
negatif tüp bebek deneyimimden sonra bugün kontrol amacıyla doktora gittim tekrar
yumurtalarım kalitesizmiş. negatif çıktığını duyduğumda bile bukadar ağlamamıştım
prowomen diye bir ilaç verdi
2 ay kullanacakmışım
ne zaman istersen biz buradayız dedi ve vedalaştık
ne yapacağım inanın bilmiyorum
6 düşük
1 olumsuz tüp bebek
ve kalitesiz yumurta sahibi olduğumu öğrenmem yıllarımı aldı
maddi ve manevi olarak göçmüş hissediyorum
var mı aranızda kalitesiz yumurta ile hamile kalan

Ayyy Allahım maşallah diyeyim canım sen hamilesin çok mutlu oldum resmen kalbim hizlandi :) Insallah sağ salim kucağına al canım ya :)

Bana da aynısını dediler kalitesiz diye nasıl anladılar sizin benim hormon ve amh hepsi normal

Ayyy Allahım maşallah diyeyim canım sen hamilesin çok mutlu oldum resmen kalbim hizlandi :) Insallah sağ salim kucağına al canım ya :)
İnan bende hala inanamıyorum maşallah diyeyim Allahım devamınında getirsin inşallah kuzum tabi daha kesinleşmiş sayılmaz gebelik bakalım sağlıklı mı değil mi

Yumurtalarının kalitesiz olduğunu nasıl söylediler. 3.gün embriyo kalitesine bakarak ve 5.güne gitmeye çalışarak mı. Başka türlü öğrenemezler de

Geçmiş olsun canım, yaşın kaç bilmiyorum ama yumurta ve sperm olduğu sürece umut var umudunu kaybetme . Arı sütü bal polen kullanan arkadaşlar var olumlu sonuç alan. Zeytinyağında incir yiyebilirsin. Tüp bebek sürecinde yumurta kalitesi için birşey yapmamışlar mıydı. İnşallah hallolur hepsi canım.

Bana da aynısını dediler kalitesiz diye nasıl anladılar sizin benim hormon ve amh hepsi normal

benimde hormon, ahm genetik herşey normal
tüp bebek aşamasında embriyo gelişimi durduğu için öyle olduğunu söyledi
embriyo gelişimini 3. günde de durduru 40. günde de durdurur dedi
tahminimce bundan önceki düşüklerinin sebebi de embriyolarının gelişimini durdurmasından dolayı olmuş olabilir dedi.
sonrada bu ilacı verdi işte

Yumurtalarının kalitesiz olduğunu nasıl söylediler. 3.gün embriyo kalitesine bakarak ve 5.güne gitmeye çalışarak mı. Başka türlü öğrenemezler de

evet aynen öyle söylediler
6 yumurta toplandı
2 tanesi döllendi
1 i ikinci günde gelişimini durdurmuş
diğeri 4. güne geldiğinde bölünmesi yavaşlamış 10 hücrede kalmış ve riske atmamak için onu da bana transfer etmişler
sonuç negatif.
bekletseydiniz o zaman 5. güne dedim. gelişmiyorsa boşuna transfer yapmasaydınız dedim
onu biz bilemeyiz bu şekilde de tutabilirdi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…