Inşallah kuzum çektiğimi bi allah bi ben bilirim o iğneler yakip kavuruyo adamı sağ tüp tıkalı soldada dış gebelik oldu tekrarlar dediler bizde yumurtaligin sismis ödem toplamıştı ancak tüp bebekle çocuğum olur. Bende bıraktım bu işi düşünmüyorum eşim ben iyi oluyim çocuk istmiyor çektiklerimi grup gizli gizli hep ağladı eşim benle beraber maahfoldu. Allah kimseye yaşatmasın byle acılar sancılar[/QUOTE]

Çok şükür cnm atlatmışşsın dün bir bugün 2 bismillah hele bi kendıne gel her şey zamanla yoluna girer insan mahfoluyor ama rabbim bizi böyle yaratmış bir şekilde uyum sağlayıp yaşamaya devam ediyoruz.Geçti çok şükür ödemi fln kafana takma bende de olmuştu her şey geçiyor hayırlısı böyleymiş.İnşallah gene olur kuzum Rabbim istedikten sonra neden olmasın.Bana sen doğal yolla hiçbir şekilde hamile kalamazsın demişlerdi ilk gebeliğim kendi kendine oldu ama.Sen gönlünü ferah tut Rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak inanıyorum

goo99 cnim anladığım kadarıyla dusuklerin var.doktoruna sorsaydin bukadar hamilelikten sonra yumurtalar nasil kalitesiz oluyor?
sen sperm dna hasar testini arastir,dusuk lere yol aciyormus. saf arisutu kullanabilirsin.ayrıca doğuştan kalitesiz yumurta ile hamile kalmak zor.sen kaç tane hamilelik yasamissin.doktorun başka bişey bulamadığı için bunu söylemiş olmalı.

teşekkür ederim canım.
yaşım 36 mış onu da bugün öğrendim ben soranlara 38 diyordum sürekli
tüp bebek sürecinde yumurta olgunlaştırıcı iğne dışında bişey vermedi
ben negatifi öğrendikten sonra bal, tarçın, çörek otu karışımı yapmaya başladım
belki faysadası olurda kendim gebe kalırım diye
umut dünyası işte
şuan ne yapacağımı hiç bilmiyorum
tekrar denermiyim tüp bebek bu şartlarla
yoksa bu sevdadan vazgeçermiyim
şuan herşey bulanık bende
tekrar teşekkürler

sordum..
o düşükleride yumurta kalitesizliğinden olabileceğini söyledi
embriyo gelişimi belli bir zaman sonra duruyor
böylelikle düşük oluyor
kalp atışı hiç almamıştım zaten
1 tanesi de dış gebelikti
ben de haklı olduğunu düşünüyorum artık
kalitesiz yumurtalı biri olduğuma ikna oldum

O zaman ben 2.tüpe başlamadan vaz geçeyim bana da öyle dedi ama başka doktor çatlatma ignesinden de kaynaklanıyor dedi zamanlama yanlisligindan

Egehanezra canım tekrar çok geçmiş olsun. Tedeviye artık devam etmeyeceğini yazmışsın. benim doktorum sosyal medya hesabından paylaşmı. 24 . tüp bebek tedavisi pozitif olmuş.Kendini bırakma.Geçmişini çok hatırlamıyorum ama biraz pozitif ol. Yaşadığın acı çok taze. Allahım şifa ve sabır versin. Bence biraz zaman lazım toparlanman için.Herşey güzel olucak ben eminim.Sen yeterki pes etme.

O zaman ben 2.tüpe başlamadan vaz geçeyim bana da öyle dedi ama başka doktor çatlatma ignesinden de kaynaklanıyor dedi zamanlama yanlisligindan

hayır yahu neden vazgeçeceksin..
her kişinin vakası farklı, bünyesi farklı
benim geçimişim aşırı kabarık,
sen daha 1 deneme yapmışsın
yaşın kaç bilmiyorum ama bence imkanların varsa dene mutlaka

Şimdi şöyle her ay yumurta kalitesi aynı olmayabilir. Mesela bu ay yumurtalar kötü çıkar 2 ay sonra 5.güne gidecek kalitede yumurta çıkar. Bu ilk denemense ve bu ilk denemede yumurtaların kalitesiz demek yalnış olur genelleme yapılamaz yani. Başka zaman denediğinde belki kaliteleri daha farklı olabilir. Ayrıca 3.güne kadar yumurta 5.güne kadar daha çok sperm faktörü göz önüne alınır. Sen bir kaç ay sağlıklı beslen spor yap benim dr um teatrio ve gonamax takviye edici gıda önermişti ilaç değil vitamin tavsiye ederim. Bence karamsar olmamalısın. Riske atmamaları da şundan bazen embriyo lab. koşullarına dayanamayabiliyor ve gelişimi yavaşlıyor ancak anne rahminde doğal ortamına bir an önce bırakılırsa gelişimi ilerleyip tutunma ihtimalini göz önünde bulundurarak transferi bir an önce yapıyorlar. Neden kalitesiz ise transfer oldu sorusunun cevabj bu canım inş yardımcı olabildim

kinalikadin canım hayırlı olsun.Senin bu sefer olacağını sana sölemiştim. İçime doğuyordu. Allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin.Çok mutlu oldum.Maşallah diyelim yavruya.
Canımm saol çok teşekkür ederim evet haklıymışsın şükürler olsub. İnşallah sağlıkla artar devam eder bakalım bir kesinleşsin de o zaman tamam diyecem

Canım gerçekten zor Allah yardımcın olsun en kısa zamanda bu çektiğin zorlukları mükafatlandırsın inşallah

Canımm saol çok teşekkür ederim evet haklıymışsın şükürler olsub. İnşallah sağlıkla artar devam eder bakalım bir kesinleşsin de o zaman tamam diyecem
Aynı korkuları bende yaşadım. Pozitif olsada. Bak 6 haftalık hamileyim hersabah uyandığımda acaba bu gün kalbi atıyormu korkusu yaşıyorum.Ama pozitif olmak lazım. Bebek stresi sevmiyor. Bariz şeylere dikkat et. Gerisi takdiri ilahi. Pamuk ipliğine bağlı değil emin ol. Dünyaya gelecekse 4 elle sarlıyor annesine

2. negatifimi aldım
biri 5. gün taze transfer diğeri 3. gün dondurulmuş
ikisinde de 8. gün adet başladı doktor bu duruma anormal dedi
çünkü iki farklı yöntem ama ikisi de 8. gün adet
neyse 3. ve son deneme yapıcam
eşim takmış vaziyette bu sefer iğne vs olmayacakmışım adan laf anlamıyor
yeterinde hormon almışım iğne olmuşumda ne fayda görmüşüm bilmem ne
doğal beslenecekmişim bu sefer zaten bizim belli bir sorunumuz yok sadece yaştan dolayı yumurta sayım az
laf anlatamıyorum gizli alsam yaptırırken illa haftasonu görür görmese de ekstrede görecek zaten :)) sonuncuda 3000 ilaç parası verdim

Çok haklısın ne yaparsak yapalım sağlıksızsa zaten durmaz ama nasipte varsa dünyaya geleceği istediğimiz kadar telaş yapalım zaten olacak. Allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın hepimiz sağlıkla kavuşalım mucizelerimize inşallah

Canım benim Allah razı olsun inşallah o hislerin gerçek olur kısa zamanda bende burdaki herkes de kavuşur yavrularına Allahın izniyle Doğru söylüyorsun kuzum ama çok şükür aldın güzel haberi ve inanıyorumki hep böyle güzel bir şekilde devam edecek canım benim amin Rabbim seninde güzel kalbine göre versin korktuğumuzu yaşatmasın hep iyi ol gülsün hep yüzün inşallah

Canım çok ilginç gerçekten peki herhangi bir araştırma yapmadan mı başlayacak doktor 3. ye Allah yardımcın olsun bu kez son olur güzel sonuçlar alırsın inşallah

Canım çok ilginç gerçekten peki herhangi bir araştırma yapmadan mı başlayacak doktor 3. ye Allah yardımcın olsun bu kez son olur güzel sonuçlar alırsın inşallah
ya rahimde sorun var ya embriyoda genetik sorun var vücut hemen atıyor dedi
rahme baktı sulu ultrasonla bi karartı gördü ama adet bitimiydi ya atılmamış kan ya enfeksiyon dedi 2 farklı antibiyotik verdi ama ne olduğundan emin olmadan vermesi sinirimi bozdu
bitince gidicem işte
ama genetiğe yollayamam maddiyattan dolayı
ilaç konsunda da eşimle çatışma halindeyim

Anladım canım bencede doktorunun ne sorun olduğunu bilmeden ilaç vermesi iyi olmamış umarım tahmin ettiği gibi atılmamış kan dır. Hakkında hayırlısı olsun kan da da bakılıyor genetiğe onu dene birde istersen maalesef embriyoları göndermek masraflı evet. İlaç konusunda neden istemiyor eşin canım

sanırım hem maddiyat hem de yeterince hormon almışım falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…