embriyom laboratuar koşullarında yavaşlamış gibi değil bence resmen durmuş
ama yine de konunun uzmanı o olduğu için birdaha üzerine bişey demedim
çok teşekkür ederim verdiğin detaylar için
bende 2 ay dinlenmek, sporlarıma devam etmek niyetindeyim zaten
bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz
senin de inşallah hayırı uğurlu olsun gebeliğin.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah

çok geçmiş olsun
biraz ara verdikten sonra eşinde tekrar ikna olur umarım
ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebişini

gmz1990 Kuzum nasılsın heyecanlısındır sen şimdi yarın test günün dimi inşallah kinalikadin gibi senden de güzel haberler alıp sevineceğiz hep birlikte dualarımdasın
Canımm evett valla değişik hisler içindeyim hayırlısı olur inşallahhh hem korku hem heyecan var göreceğiz ikiside benmle mi miniklerimin Sen nasılsın kuzummm

gmz1990 Kuzum nasılsın heyecanlısındır sen şimdi yarın test günün dimi inşallah kinalikadin gibi senden de güzel haberler alıp sevineceğiz hep birlikte dualarımdasın
İnşallah kuzum ya bende meraktayım Allahım iyi haber almasını nasip etsin

pıhtılşma testi kromozom analizleriniz yapıldı mı ? eşinde sprem dna hasrına bakıldı mı ?

Canım yaaaaa ne sevindim anlatamam. Çok şükür canım Allah saglıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah çok mutlu oldum çok dikkat et kendine hamiş arkadasım

selam kızlar bende 2015 ve 2017 yıllarında tüp bebek tedavisi gördüm en son yumurtaların kalitesiz dendi birde yarım rahimliyim. tüp tedavileri üstüne 1 aşılama denedim ve aşılama ile hamile kaldım ama kimyasal oldu . kimyasaldan sonra doğal hamile kaldım onda da kürtaj oldum. tüp düşünüyorum sonra asla diyorum ikilemdeyim bana verilen şans yüzde 5ti ilk doktorum tarafından .

Ayy ne kadar mutlu oldum anlatamam, bir süredir girememiştim foruma şimdi arattım sonucunu. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza :)

Canımm evett valla değişik hisler içindeyim hayırlısı olur inşallahhh hem korku hem heyecan var göreceğiz ikiside benmle mi miniklerimin Sen nasılsın kuzummm

Amin amin inşallah canım benim Rabbim güldürsün yüzünü yarın inşallah kuzucum bende iyiyim çok şükür beklemeyeceğim değerin düşmesini hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…