pıhtılşma testi kromozom analizleriniz yapıldı mı ? eşinde sprem dna hasrına bakıldı mı ?

hepsine bakıldı
pıhtılaşma çıkmıştı
düğerleri normal çıkmıştı
ancak yumurtanın kalitesiz olması o testlerle belli olmuyormuş
oluşturulan embriyonun genetiğine bakılarak oluyormuş

herkesin derdi farklı farklı
ben farklı birkaç doktorla daha görüşmeye karar verdim
durumu bizim gibi olanların olayı tamamen şansa bağlı
yüzde 5 bile olsa şansın var sonuçta...

Damlam kuzum allah razı olsun çok rhatlatiyosuun beni yazamiyordum ama sürekli takip ediyordum . Laporoskopi olmadım ameliyatı kaldıramazdım 1sene falan kendini dinlendirmeyi düşünüyorum kendinden olursa olur olmazsa bekliiycem belki buraya da gremem koye kayanama gtcem kafamı dagitcam hepinizi cok seviyorum kuzularim benim ♡♡♡♡

Canım benim bundan sonra herşey çok güzel olsun senin için inşallah hep dualarımdasın bizlerde seni çok seviyoruz hep gülsün o yüzün inşallah kuzucum benim özletme ama kendini

Dondurulmuş varmıydı senin kuzucum

Yok canım benim son dondurulmuş bunlardı sıfırdan başlanacak ama psikolojik olarak da maddi olarak da hazır değilim bi 3 ay dinlenmeyi düşünüyorum kışa doğru başlayacağım Allahım büyük gerek kalmadan kendiliğinden nasip eder inşallah tek duam bu şuan için

çok Sagol kuzum evet ara vercem dedim zaten 2ay bekle dediler ama ben 1sene falan düşünmüyorum çok yıprandım wcye bile ckamiyordum yatamiyordum oturamiyordum mahfoldum rabbim kimseye ysatmasin. Sennde tekrar hayırlı olsun rabbim iyi gün gstermesin

Canım benim bundan sonra herşey çok güzel olsun senin için inşallah hep dualarımdasın bizlerde seni çok seviyoruz hep gülsün o yüzün inşallah kuzucum benim özletme ama kendini
Inşallah kuzum hepimiz içinden nasılsın dstumu değerin? kinalikadin hamilemi kuzum?

1 sene ara vereceksen tamam kuzum. İşallah bir daha aynı acıları yaşatmasın Allahım. İşallah mucizeni göndersin İşallah.Bak hamile dua ediyorum sana.

Inşallah kuzum hepimiz içinden nasılsın dstumu değerin? kinalikadin hamilemi kuzum?

Yok kuzum en son geçen hafta 65 ti bakalım bu çarşamba kaç olacak inşallah sıfırlanmıştır. Seninkide sıfırlanır inşallah biran önce kuzucum benim Allahım eski sağlığına kavuştursun seni Evet kuzum çok şükür pozitif sonuç aldı bayramın 3. günü hepimize bayram hediyesi verdi çok şükür Allahıma hep öyle devam eder inşallah kendim gibi çok sevindim

hepsine bakıldı
pıhtılaşma çıkmıştı
düğerleri normal çıkmıştı
ancak yumurtanın kalitesiz olması o testlerle belli olmuyormuş
oluşturulan embriyonun genetiğine bakılarak oluyormuş
bakıldı mı genetiğe peki kafadan mı söylendi yoksa sana da . kilo durumun nasıl vücut yağ oranın
herkesin derdi farklı farklı
ben farklı birkaç doktorla daha görüşmeye karar verdim
durumu bizim gibi olanların olayı tamamen şansa bağlı
yüzde 5 bile olsa şansın var sonuçta...
yüzde 5e güvenmiyorum arka arkaya 2 doktor olmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi çok zorlu bir gruba giriyorum üstelik doğal hamile bile kaldım . aynı zamanda yarım rahimliyim ordan çok şey kaybediyorum. birde şöyle birşey dene yeni bebek düşündüğünü kontrole geldiğini söyle devlet doktorlarına onlardan da farklı bir yaklaşım alırsın ben bunu yapacam durumu diyince hiç araştırma çabasına girmiyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…