tugken canım geldin mi drdan
Canım çıktık evet göstermedi bizim yaramaz secde posizyonunda duruyor resmen çok tatlıydı. Test için kan alındı ölçüm yapıldı.dr.yarim saat sonra gel bakalim dedi çıktık bir çok çikolata yedim şu içtim yürüdüm falan göstersin diye bükmezse popoyu bize çevirmiş duruyordu inatla göstermedi dr.karnima durttu falan nafile:)) p.tesi artik kısmetse sen nasilsin
ruhum_mavi Korbaykus

Kızlar hamile arkadaşlarıma soruyorum benim nerde zararlı şey var onu istiyo canım buzlu kola gördüm nasıl canım istiyo anlatamam asitten korktum eşim kolalı jelibonla idare et dedi pringless istiyorum şimdi sipariş verdim eşime ben yemek yiyemiyorum canımın istediği saçma sapan şeyler yüzünden bebişlerime bişey olcak diye çok korkuyorum nolcak böyle bide beni korkutuyo herkes yemek yemessen bebeklerine zarar verirsin allah korusun sakat olur falan diyolar vicdan azabı çekiyorum resmen benim elimde değil ki bende yemek istiyorum çokmu iyiyim sanki böyle elimde poşet her zaman kusmaktan memnun değilim ki

canım yaa yemek yiyemediğin için bişey de demek istemiyorum ama kola, jelibon, cips hepsi yasak ben de ölüyorum cips diye ama hiç yemedim daha. Doğal tarhana cipsi varmış aktarlarda falan satılıyor ondan alıp yemeyi düşünüyorum sen de öyle bişeyler yiyebilirsin. yada kendin patatesi ince ince doğrayıp üzerine tuz ve kırmızı toz biber serpip fırına sürebilirsin.

nazlara bak nazlara

utangaç çıktı senin minnoş :) Bana da geçen 2 hafta boyunca kıza benziyor dedi doktor. Haftaya pazartesi netleştirmek için çağırdı. İnşallah gösterir :)

İnan ki onu yapcak derman yok kuzum ayda yılda yapılan kaçamaklardan bişey olmaz diyolar ama bilmiyorum vallahi ne yapcağımı şaşırdım miğde bulantım geçse yemek yesem aklıma gelmicek belki de kimisi 12. Haftada geçicek diyo kimisi 16 kimiside doğurana kadar devam allahım kimseye bana yaşattığı bulantıdan yaşatmasın hayattan koparıyo yaşamayan bilemez anlayamaz

çok haklısın canım Allah yardımcın olsun, inşallah tez zamanda kesilir.

Kuzucum Allah yardımcın olsun biran önce kesilir de herşeyi yemeye başlarsın inşallah

Canım yaaaaa ne sevindim anlatamam. Çok şükür canım Allah saglıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah çok mutlu oldum çok dikkat et kendine hamiş arkadasım
Allah razı olsun canım arkadaşım sağlıkla annelik nasip olsun hepimize inşallah Rabbim yardımcımız olsun. Senden de en yakın zamanda alacam iyi haberi inşallah

Ayy ne kadar mutlu oldum anlatamam, bir süredir girememiştim foruma şimdi arattım sonucunu. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza :)
Allah razı olsun canım sağlıkla devam eder inşallah daha tam kesin bir gebelik mi zaman gösterecek Rabbim hepimiizn sağlıkla hayırla anne olmamızı nasip etsin

İnşallah canm benmm off çok stresliyimm :))
Stres yok sakin vcuduna kötü sinyal verme lütfen hadi bakalım pozitif umutlu bakış açısı

Dr der ki sen yesen de yemesende o senin depolarınla idare eder sıkıntı olmaz. Ama sağlıksız besin eninde sonunda o sabiye geçer. Meyve ye. Sebze ye çiğ ye çerez ye kavrulmamış tavsiyem budur.

Yaaa ben şok ben her gün giderim gösterene kadar artik

Millete bakma ben 3 ay aç gezdim hiç bi şey olmadı allah'ın izniyle. Ama kendini hazır gıdadan koru mümkün olduğunca

Nazlı kuzu göstermedi demek sağlık olsun bir sonraki kontrole inşallah

embriyo genetiğine bakılmadı.. transfer edilecek embriyoyu zor buldu zaten..
kilom 58 boyum 176 onunla alakalı olduğunu sanmıyorum
benim rahim T şeklindeydi histereskopi oldum geçen yıl
ama yarım rahim olayını hiç bilmiyorum..
ne sıkıntıları olanlar hamile kalıyor
sende sıkma canını bence en kısa zamanda bir doktora git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…