inşallah seninki gösterir ama yine de hazırlıklı ol.saatlerce keyfini bekledik hiç kıpırdamadı. Arabaya biner binmez hareketlere başladı ama ohhh gosteermedimya der gibi
Yaaa sipacik. Benim kızım hemen göstermişti bakalim bu ne yapacak? Inanılmaz bi heyecan var kendime sasiyorum

Canım laparoskopide bir şey yok ki çok basit bir operasyon ben 2 günde ayaklandım işimi gücümü yaptım bile. Kurtulursun yaptır aldır iki tüpünü de. Allah korusun hamile kalsan dahi tekrar dış gebelik riski var hasarlı tüplerin kalması iyi değil. Kendini toparla laparoskopi ni ol maddi durumun uygunsa tedavini ol 1 sene uzun değil mi. Hamile kalma şansın yüksek kuzum hemen böyle pes etme vazgeçme evet canın çok yandı ama dayanmak lazım yola devam etmelisin

Ayni dusuncedeyim çok uzun 1 yıl. Verici mevlam ama sen çok ara verme

inşallah seninki gösterir ama yine de hazırlıklı ol.saatlerce keyfini bekledik hiç kıpırdamadı. Arabaya biner binmez hareketlere başladı ama ohhh gosteermedimya der gibi

Yaaa sipacik. Benim kızım hemen göstermişti bakalim bu ne yapacak? Inanılmaz bi heyecan var kendime sasiyorum

Kızlar ne güzel duygular bunlar inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar

Kizlar büyük gün geldi persembe günü transferim var cok heyecanlıyımmm

Hayırlısı ile olumlu sonuç alırsın inşallah relaxxx

Caniiimm bugun gittinmiii. Belli oldumu cinsiyet

Evet canım hemde 1 hafta hastanede yattım ağrılardan kıvranarak ateşler içinde
Çok geçmiş olsunnekadr oldu..bende ikizlerimi kaybettim ve gercekten cok kötüydü aşırı kanama ve sularının gelmesiyle..senin neden oldu peki..ama yeniden denemek istyrm Rabbim bidaha yasatmasin inşallah oyle bisey

Kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür dr. Kalb ide burda ama suan dinleyemeyiz çok minik dedi. Haftaya salı günü için cagirdi. Rabbim inş sorunsuz bi şekilde kalp atisini da duymayi nasip eder. Bütün bekleyenlere güzel haberler duymayi, bütün hamislerede sağlıklı doğumlar nasip etsin Yüce Rabbim.çok şükür bin sükur....

Canım çoook sevindim. Bebiş de var demek ki içinde. Sağlıkla büyüsün inşallah, sağ salim kucağına almayı nasibetsin Allah

Çok güzel bir duygu olmalı Bana zaman geçmiyor, haftaya salı randevum. BHCG kaçtayken gözükmüş oldu kese, son zamanda test yapış mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…