Ahhh caniim beniiimmm bi girim sonuc alma zamanlari gelmistir diye dusundum cok sukurki pozitifmis. Nasil mutlu oldum anlatamam. Cok sukur. Rabbim hayirlisiyla saglikla 9 ay gecirip kucagina almani nasip etsin. Allah her turlu nazardan kotuluklerden fenaliklardan korusun seni. Heyecanli ve guzel bir yola girdin. Rabbim diger arkadaslarada en tezzz zamanda bu guzel duygulari nasip etsin

Çok geçmiş olsunnekadr oldu..bende ikizlerimi kaybettim ve gercekten cok kötüydü aşırı kanama ve sularının gelmesiyle..senin neden oldu peki..ama yeniden denemek istyrm Rabbim bidaha yasatmasin inşallah oyle bisey

Allah sabir versin gercekten uzuldum Rabbim tekrarini yasatmasin en tez zamanda cifter cifter nasip etsin insallah canim. Kac haftalikken kaybettin canim. Progestan kullaniyor muydun?

Çok geçmiş olsunnekadr oldu..bende ikizlerimi kaybettim ve gercekten cok kötüydü aşırı kanama ve sularının gelmesiyle..senin neden oldu peki..ama yeniden denemek istyrm Rabbim bidaha yasatmasin inşallah oyle bisey
Benim iki sene önce dizanteri ve yüksek ateş sebebiyle. Böyle acı böyle ateş yaşamadım hiç Allah kimseye vermesin ağrılardan iki büklüm kalmıştım. Seninde başın sağolsun çok üzüldüm Allah sağlıkla yeniden anneliği yaşatır inşallah sana da bana da hepimize de düşük sabebin için ne dedi dr

Çok sevindim canım maşallah sağlıkla kalp atışını da duyarsın inşallah kuzum

inşallah seninki gösterir ama yine de hazırlıklı ol.saatlerce keyfini bekledik hiç kıpırdamadı. Arabaya biner binmez hareketlere başladı ama ohhh gosteermedimya der gibi

Mesajini simdi gordum canim. Belli etmemis bidik kendini demek. Bu arada hareketlerini net hissedebiliyor musun canim? Ben hareketlerini hissetmeye baslamadim henuz. Gobek deligimin ustune koyuyordum kipirtilar oluyordu cok sevinmistim artik hissediyorum diye ama en son doktora gittigimde mide hareketlerini ya da bagirsak hareketlerini hissediyorsun daha erken dedi. Bide bebekler su an gobek deliginin altindalar ikiside oraya elimi koyuyorum hicbir kipirti yok. Simdi sen hareketlenmeye basladilar diyince dikkatimi cekti canim.

Allah razı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir gebeliktir dua et bana da. Rabbim hepimize yardım etsin bu yolda uğraş veren tüm kardeşlerim ve bana da sağlıkla anne olmak nasip olur inşallah

sıfırlanır O zaman kuzucuk.ammin insallh bian önce sıfırlanır. Bende başkası yazmış onda grdum çok sevindim allahm mutluluğunu hiç bozmasın degeri kac çıktı?@kinalikadin

bilmiyorum kuzum kafam çok karışık naapicami ne edicemi bilmiyorum

Bence bir sene bekleyeceksen bile arada laparoskopini ol. Ben daha yeni oldum hiç korkulacak birşey değil. Hiç ağrısız diyemem ama sen ne ağrılar, ne acılar çektin onu da atlatırsın. 3. gün geçiyor herşey. Ol ki emeklerin boşa gitmesin, dış gebelik riski de az değil. Allah kolaylık versin, hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…