hadi hayırlısı olsun canım.

Leke gelmesi insanı sürekli diken üstünde bırakıyor aynısını yasamış biri olarak çok iyi anlıyorum Rabbim şifa versin sorun yoktur inşallah.

Leke gelmesi insanı sürekli diken üstünde bırakıyor aynısını yasamış biri olarak çok iyi anlıyorum Rabbim şifa versin sorun yoktur inşallah.
en son geçen hafta pazartesi gittim sorun yoktu. ikili tarama yaptırdım. O da iyi çıktı. Ama işte heran bişey olacak diye korkuyor insan. Bir sonraki randevuma da daha 6 gün var. Gideyim de içim rahat etsin.

canım sıkma canını geçeçek elbet bende de olmuştu çok şükür bitti. prulotan iğne verdi haftada bir yaptırıyorum. bebeğinde sıkıntı yoksa kendini üzme ne olur geçeçek.

canım sıkma canını geçeçek elbet bende de olmuştu çok şükür bitti. prulotan iğne verdi haftada bir yaptırıyorum. bebeğinde sıkıntı yoksa kendini üzme ne olur geçeçek.
inşallah geçer kuzum biran önce. Doktora gidip bebeği görüyorum 1 hafta iyiyim, sonra tekrar başlıyorum kaygılanmaya. Ben de 2 sabah 2 akşam progestan fitil ve haftada 1 proluton iğne vuruluyorum. Bitsin artık şu kanamalar lekelenmeler

Çok güzel heyecanlar, ben de adet olmayı bekliyorum transfer sürecimin başlaması için. Umarım olumlu haberlerini alırız.
inşallah çok teşekkür ederim adet donemini neden bekliyorsunuz transfer için ki ? toplamadan sonra yakın mı adet zamanın o yüzden mi atlatmak istiyorsunuz ?

Hadi hayırlı olsun, inşallah sonucu sevinçten ağlamalı olsun.

Tedavin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla nasip etsin inşallah

Yaşadığın kaygıları aynen yasiyorum olumlu düşün canım

inşallah çok teşekkür ederim adet donemini neden bekliyorsunuz transfer için ki ? toplamadan sonra yakın mı adet zamanın o yüzden mi atlatmak istiyorsunuz ?

Yok benim ilk transferim olumsuz oldu, arada laparoskopi operasyonu geçirdim. Şimdi adetimi bekliyorum sürece tekrar başlamak için, dondurulmuş embriyolarım var onlardan konulacak kısmetse.

Git tabi ki dağ başında değiliz sonuçta için rahat olsun

Çok sevindim sizin adınıza..uzun süredir takip ediyordum yaşadıklarınızı Allah'ım kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah...Umarım tüm isteyenler ve bizlerde bu duyguları tadarız..Bize umut oluyorsunuz...Allah yardımcınız olsun umarım bebişinizle sağlıklı uzun ömürleriniz olur...

Yok benim ilk transferim olumsuz oldu, arada laparoskopi operasyonu geçirdim. Şimdi adetimi bekliyorum sürece tekrar başlamak için, dondurulmuş embriyolarım var onlardan konulacak kısmetse.
anladım canım ALLAH yardımcımız olsun inşşalllah güzel haberlere vericez birbirimize :)

Canım doktor muayene ettiğinde kanama alanı görmüşmüydü belki kanama alanı vardır ordan geliyodur lekelenmen

Yaşadığın kaygıları aynen yasiyorum olumlu düşün canım

Git tabi ki dağ başında değiliz sonuçta için rahat olsun

Canım doktor muayene ettiğinde kanama alanı görmüşmüydü belki kanama alanı vardır ordan geliyodur lekelenmen
Kızlar gittim bebişi gördüm rahatladım çok şükür. Gayet hareketliydi. Haftasıyla da tam uyumlu çıktı. 2 hafta önceki kanama alanı baya bir küçülmüş. Lekelenme bir süre devam edecek galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…