Gostermedi bi çıkıntı var ama erkek için küçük kız için büyük dedi. Haftaya tekrar gidecegim
Çok güldük sağlıklı olsun inşallah

Çok şükür iyi bak sen evham yapma artık rahat ol kasma bebegi gerilme annesiii

Çok güzel bir duygu olmalı Bana zaman geçmiyor, haftaya salı randevum. BHCG kaçtayken gözükmüş oldu kese, son zamanda test yapış mıydın?
Aynen cnm Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş. cnm bhcg olarak kaçta gözüküyor bilmiyorum ama 5 haftalık olduğunda kese 6 . Haftada kalp atışı görülüyormus. Ben iki kez kan testi yaptım cnm dr bi daha gerek görmedi. Bide dün verdim değerlere bakılması için kan değerlerim dusukmus biraz.

Kızlar selam, 3 hafta önce laparoskopi operasyonu geçirmiştim, tüplerim kapatılmıştı. Adet oldum bitti şimdi hafif bir kanama başladı. Normal midir başına gelen var mı?

Kızlar selam, 3 hafta önce laparoskopi operasyonu geçirmiştim, tüplerim kapatılmıştı. Adet oldum bitti şimdi hafif bir kanama başladı. Normal midir başına gelen var mı?
Operasyon sonrası düzensiz kanamalar olur Ama dr a danışmakta fayda var geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım inşallah kesilir ve bir daha gelmez. Sebep olarak ne dedi dr. Kanama alanı oluştuğunda kan sulandırıcı ilaçları kesiyormuş sanırım dr lar. İnşallah sağlıkla görürsün bebeğini

Canım benim Allah razı olsun ne zor çok iyi bilirim Allahım kimseye düşmanıma bile böyle acı , evlat hasreti çektirmesin. İnan herbirimizin anneliği yaşamamızı pozitif haberler almamızı öyle çok istiyorum ki. Bu beşinci denememdi ve dr um zor bir hasta olduğumu söylemişti umut olsun diye söylüyorum. Gebeliğimde bir kesinleşirse rahatlayacağım daha önce çok şeyler yaşadığım için bir türlü oh be diyemiyorum Allah yardımcımız olsun

Vücut toparlanana kadar olabiliyor canım normal ama çok yoğun olmaması şartıyla. Adetin yeni mi bitti yolsa erken adet görebilirsin yine

Ne kadar nazlı çıktı bu bebek inşallah haftaya gösterir canım benim gönlünce olsun inşallah

ruhum_mavi canım geçmiş olsun.korkma kahverengi lekeden. B3nim en son 2 hafta önce oldu ve ilk kez kırmızı leke geldi . Görünce panikledim ama gece 12 de acile gittik devletin. Bebisi gördüm rahatladım progestana hâlâ devam ediyorum fitil olarak. Dinleniyorumda şükür 2 haftadır yok. Inşallah geçecek seninki de.korkup stres yapma bebisini gor gel annesi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…