canım gördüm bebişi sağlıklıymış çok şükür. Kanama alanı da baya küçülmüş. Kan sulandırıcıyı ilk kanamam olduğunda bırakmıştık. Zaten sonra Trombofili paneli testi yaptırdım kan pıhtılaşması da çıkmadı kan sulandırıcıya gerek kalmadı.

Canım benim çok sevindim darısı kalp atışını duymaya Allahım hep böyle sıkıntısız ilerletsin kucağına almak da nasip olsun inşallah

bebişi gördüm içim rahatladı :) inşallah tez zamanda geçer benimki de canım, çok sağol.

sıfırlanır O zaman kuzucuk.ammin insallh bian önce sıfırlanır. Bende başkası yazmış onda grdum çok sevindim allahm mutluluğunu hiç bozmasın degeri kac çıktı?@kinalikadin

İnşallah canım benim sende toparlan eski neşene kavuş iran önce inşallah Allahım yardımcın olsun Çok sevindirdi hepimizi çok şükür Allahıma

Ne kadar nazlı çıktı bu bebek inşallah haftaya gösterir canım benim gönlünce olsun inşallah
Amin canim nazlilar evet amaaannn sağlıklı olarak goruyoruzya o yeter dediğin gbi. inşallah rabbim sana benimkinden daha güzel hamilelik nasip etsin bu günleri gör bi an önce. Dün gördük ya sanki başka boyuta geçtim bütün dünyaya kavuşmuş gibi desem az kalır sanki manevi olarak okadar çok hazza ulastimki içim kıpır kıpır . Sanki 3 yaşındaki bebek gibiyim o derece mutlu vurdumduymaz sevinçli hoplayıp zıplamak istiyorum

Canım benim gönlünce olsun inşallah hayırlısı olsun hakkında başlarsın Allahın izniyle inşallah

Canım çok sevindim çok şükür birdaha da yaşatmasın Allahım inşallah içini ferah tut hiç stres yapma kuzum Allaha emanet yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…