Sağol kuzum Allah razı olsun evet genelde ilk denemelerde tutamayabiliyor benim de pek ümidim yoktu zaten hayırlısı böyleymiş kendimi toparlim bikaç ay sora inşallah hem bedenim hem ruhum dinlenmesi lazm...

Dondurulmuşum yok canım maalesef 2 embriyo tranfer edilmişti diğer ikisi 5. güne gidemeden gelişimleri durdu maalesef yani herşey sil baştan başlanacak o yüzden biraz dinlenmem lazm maddi manevi. Sağol Allah razı olsun iyiki varsınız

Kınalı kuzum inan o kadar sevindim anlatamam inşallah rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı da nasip eder hepimizinkini tedavisi sürenlerede olumlu sonuçlar versin rabbim

Sağol kuzum Allah razı olsun evet genelde ilk denemelerde tutamayabiliyor benim de pek ümidim yoktu zaten hayırlısı böyleymiş kendimi toparlim bikaç ay sora inşallah hem bedenim hem ruhum dinlenmesi lazm...
Aslında ilaçların etkisiyle sıcağı sıcağına yapman iyi olur kuzum ya tabi senin hazır olman da önemli. Hiç kendini yıpratma nasipte varsa zaten olacak inşallah kıyamam sana canım benim eşin daha üzgündür ona destek ol sizin sevginiz olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz evelallah

Kınalı kuzum inan o kadar sevindim anlatamam inşallah rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı da nasip eder hepimizinkini tedavisi sürenlerede olumlu sonuçlar versin rabbim
Saol kuzum Allah razı olsun inşallah devamı da gelir. Tüm kardeşlerimde sağlıkla anneliği yaşar inşallah bende. Sen nasılsın

Enteresan ikinciyi istememesi bende bu son diye kurtuldum sanmıştım üçüncüyü neden istediyse
Değere takılma dedi bana .keseyi gördük falan sakın kimseye hamileyim diye haber verme dedi. Peki tamam dedim bende. Annemedemi dedim ona söyleyebilirsin sadece dedi:)) ohh şükür dedim bende.kalp atışını duymadan kimseye hamilesin demem dedi.acikcasi bende her zaman anlık duygulara takılmam. Yadırgamamıştım

Saol kuzum Allah razı olsun inşallah devamı da gelir. Tüm kardeşlerimde sağlıkla anneliği yaşar inşallah bende. Sen nasılsın
Hamdolsun iyiyim dün tam 5 hafta 4 günlüktü kalbi atıyor doktor şimdilik herşeyin güzel olduğunu söyledi folikasit ve vajinal jele devam etmemi söyledi hayırlısı artık bol bol dinleniyorum sende öyle yap kuzum

Kuzucum nasılsın iyisindir inşallah gittin mi kontrole
Dilekçiğim affet beni mesajını yeni gördüm atlamışım kusura bakma. cok şükür iyiyim bebişimde iyi kalp atışını kanama olunca iki kez duyduk :) 8 haftanın içindeyim.. biraz bulantılarım var ama idare ediyoruz :) sen nasılsın. Allahim bir an önce sanada nasip etsin dualarımdasın

Kesinlikle katılıyorum temkinli olmal lazım. Kalp atışı olmadan bende emin olamicam içim rahat edemeyecek. Kalp atışı için ne kadar bekleniyor canım

Çok şükür canım çok sevindim maşallah darısı bize olsun. Bende dinlenerek geçiriyorum zamanımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…