Canım benim çok sevindim keseyi ve kalbini görmene sıkıntısız devam etsin hep kucağına da al sağlıklı bir şekilde inşallah

Canım benim estağfirullah ne demek olsun ne kusru. Ohh maşallah ne güzel Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah kuzum Bulantılarında çoğalmadan geçer biran önce inşallah bebek için katlanıyoruz herşeylere Amin Allah razı olsun kuzum benim inşallah

Canım benim olsun kendini maddi manevi hazır hissettiğinde tekrar başlarsın bütün kalbimle inanıyorum buna 2. de senin de yüzün gülecek Allahın izniyle inşallah sende iyiki varsın kuzucum benim çabuk toparlan üzme kendini hiç

Olmadı kızlar olmadı negatif.... İçim yanıyor tutunamadı bana bebeklerim
kiyamam kuzum nedesem boş ama üzülmek sadece bize zara veriyor ben ilk tutmadıginda kendimi parçaladım bundada üzüldüm ağladım ama elden bişey gelmedi . Inşallah nrmal haaamile kalırsın üzme kendini kuzum..

Canım benim sen nasılsın test günün geçti galiba pozitif sonuçlar almışsındır inşallah yazdıysan da görmedim hiç
Aldım canım pozitif, bugün 12. Günüm. değerim yükseliyor mu diye Cuma’ya tekrar kan vericem. Tedirgin bir bekleyiş yani. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Canım benim hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun yavrun inşallah güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle inşallah
inşallahh çok teşekkür ederim hiçbişey hissedemiyorum nötrüm ama heycandan galiba :) herşey çok güzel olsun hepimiz için

Aldım canım pozitif, bugün 12. Günüm. değerim yükseliyor mu diye Cuma’ya tekrar kan vericem. Tedirgin bir bekleyiş yani. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Düşünmemeye çalışın çok uzun bir süreç.

Maşallah maşallah Rabbim sağlık verdin inşallah güzel güzel artar değerin çok sevindim be kuzum çok şükür ya

Olmadı kızlar olmadı negatif.... İçim yanıyor tutunamadı bana bebeklerim
Cnm Allah sabir versin . Lütfen çok üzülme bnimde ilki olumsuz olmuştu. O duygu çok kötü. Ama biz öyle bir defada pes etmeyiz değil mi ? Rabbim sanada nasip edecek inş güçlü olman lazim. Kendini iyi hissettiginde tekrar başka kuzum. Allah buyuk elbet sanada meleğin i gönderecek.

Bilmiyorum canım daha o kese görmeden belli olmaz hayırlısı bakalım beklemedeyim işte. Dr bir test daha istedi sağlıkla devam eder inşallah. Sen nasılsın ağrın var mı
Inşallah ikiside tutmuştur kuzum rabbim onları sana bağışlasın.. ben iyim cuma günü düştü ya ondan sonra rahatladım valla uyuyabiliyorum wc ckabiliyorum

Canım benim çok sevindim katlanarak artsın sağlıklı bir şekilde kavuş yavruna/yavrularına inşallah gönlünce olsun herşey Amin amin kuzum inşallah

inşallahh çok teşekkür ederim hiçbişey hissedemiyorum nötrüm ama heycandan galiba :) herşey çok güzel olsun hepimiz için

Heyecandandır kuzum o aldıktan sonra daha farklı hissediyor insan hiç bırakmaz 9 ay inşallah seni Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…