Kesinlikle katılıyorum temkinli olmal lazım. Kalp atışı olmadan bende emin olamicam içim rahat edemeyecek. Kalp atışı için ne kadar bekleniyor canım
Aynen canim Sonucu ogrendikten sonra haftasina kese icin gittik gördük.1 hafta sonrasinada kalp için gitmiştik.ayyyy çok heyecanlı keyfini çıkar günler çabuk geçiyor

Aynen canim Sonucu ogrendikten sonra haftasina kese icin gittik gördük.1 hafta sonrasinada kalp için gitmiştik.ayyyy çok heyecanlı keyfini çıkar günler çabuk geçiyor
İnşallah o günleri de görürüm canım ya kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek benimde bakalım Allah yardımcım olsun

Kızlar hepinize merhaba. Yine sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Bu ay histereskopi olucam. Arkasından adet sonrası transfer dedi doktorum. Dondurulmuslarimla. Transfer nezaman oluyo. Adet bitiminden hemen sonrami

Kızlar hepinize merhaba. Yine sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Bu ay histereskopi olucam. Arkasından adet sonrası transfer dedi doktorum. Dondurulmuslarimla. Transfer nezaman oluyo. Adet bitiminden hemen sonrami
Embriyo adetten kaç gün sonra dondurulduysa yeni adetinden o kadar gün sonra transfer yapılıyor canım, öncesinde ilaçlar başlanıyor tabii

Standart değildir vücudu hazırlayacak önce ilaçla ya da doğal sürecinde takip edecektir kan değerlerini falan rahim duvarıduvarı kalinl biraz diye düşünüyorum. En iyi cevap doktorunda

Umarim tedaviniz pozitif olur. Adet in 2. Yada 3.günü estrofem başlanıyor rahim duvarını kalinlastırmak için bu arada kan da bakılan 2 değer var onlarda da bi problem olmazsa size kontrolde transfer günü veriliyor. Bu kişiye göre değişebilir yani herkeste bu kadar sürecek diye bişey yok. Bunları kafanıza takmayin rahat olun. Dr unuz sizi aydinlatacaktir. Güzel Haberler almanız dileğiyle. ..

Ya kızlar bugün 5. Günüm bugün sağ tarafımda ağrı var kötü bişey mi oluyo acaba çok korkuyorum

Canim ağrılar olması çok normal hiç kafanı takma güzel düşünmeye çalış stres yapma kendine güzel sonuçlar alırsın inşallah

Ilk tedavide olduğu givi adetin 2. günü başlıyorsun haplara canım eğer doğal siklus olmayacaksa daha sonra yine kontrollere gidiyorsun rahim kalınlığına progestan değerlerine göre belli oluyor transferim benimki adetin tam 19. Günü olmustu kuzum

Evet canım ama daha yeni inşallah sağlıkla ilerler gebelik kesinleşir daha tam olarak rahatlamış değilim
Rabbim sagsalim kucagina almayı nasip etsin canm..pozitif oluyo kese varmı kalp atışı yok acaba bi sıkıntı olcak mi hep bir korku Rabbim yardımcımız olsun hepimizin..birde senjnki benim ki gibi yaşanmışlik varsa insan daha cok korkuyor

Canim ağrılar olması çok normal hiç kafanı takma güzel düşünmeye çalış stres yapma kendine güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ne bileyim insan bi panik oluyo acaba düşüyomu tutmadımı falan diye, inşallah canım allah hiçbirimizi evlatsız bırakmasın en kısa zamanda inşallah

Zehir olan gecemden bir günaydın daha mide bulantısı çok kötü rabbim düşmanıma yaşatma
Canım benim ya dayan bak sonra geçecek nasılsa bu zamanlarının tadını çıkar buna da şükür o kadar üzüntüler acılar yaşadık mide bulantısını da atlatırsın evelallah

Aynen öyle canım bir şeyleri fazlaca yaşayınca bir türlü güvenemiyorsun ne olacağına hep içimde bir taşla geziyorum şöyle bir oh be diyemedim hiç. Biraz da lekelenme var şaştım bende

Merhaba ben de seninle aynı durumdayım. Mayıs sonunda histereskopi oldum, şimdi dondurulmuş embriyo transferi için bekliyorum. Histereskopide umarım sorun çıkmaz, sorunlu birşeye rastlarlarsa laparoskopi de yapılması gerekiyor. Sen kendini 1 ay 2 ay diye şartlama bence. İnsan üzülüyor sonra aksaklık olunca. Hayırlısı olsun umarım histereskopinde sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…