bayram sabahi 6700du eve geldim düşürdüm parçayı hastaneye gittim 5900olmus dün gttim 4480 olmuş yarn tekrar gtcem nezamana düşecek acaba koyede gitmek istiyorum nasıl olcak

Anladım kuzum çok şükür artık düşüyor ya sıkıntı olmaz 2 kere falan daha verirsin sonra gidersin orda verebileceğin bir yer varsa orda verip hastaneyi arar söylersin kafa dağıtmak iyi gelir sana

Anladım kuzum çok şükür artık düşüyor ya sıkıntı olmaz 2 kere falan daha verirsin sonra gidersin orda verebileceğin bir yer varsa orda verip hastaneyi arar söylersin kafa dağıtmak iyi gelir sana
orda yer yok ta hastane uzak sağlık ocağına gderim orda olursa bakarım artk benim için değişiklik olur mahvoldum cnku♡♡

orda yer yok ta hastane uzak sağlık ocağına gderim orda olursa bakarım artk benim için değişiklik olur mahvoldum cnku♡♡

Aynen öyle yaparsın kuzum Allahım yarım etsin sana orda başka şeylerle ilgilen hiç aklına bunları getirme geçecek bu günlerde merak etme güzel günler hala bizi bekliyor kuzum

Amin canım Allah bu yolda uğraş veren tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun benim yıllarım gitti kimse evlat hasretiyle yanıp tutuşmasın inşallah. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır
Canım çok şükür katlanmış değerin.saglikla devam etsin insallah:)

Aynen öyle yaparsın kuzum Allahım yarım etsin sana orda başka şeylerle ilgilen hiç aklına bunları getirme geçecek bu günlerde merak etme güzel günler hala bizi bekliyor kuzum
amin hepimize yardım etsin. Öyle yapcaz eltilerimle bsristik inşallah kyde bu sorun ckmaaz

Olmadı kızlar olmadı negatif.... İçim yanıyor tutunamadı bana bebeklerim

Ya kıyamam ben sana kuzum benim herşey Allahtan biliyorum şuan çok zor senin için ama toparlanman lazım hayırlısı buymuş demekki pes etmek yakışmaz bize biliyorsun vücudun hazırlanmış oldu en azından ikinciye dondurulmuslarinla alacaksın o güzel haberi inanıyorum ben buna kuzum atlatacağız bu zor zamanları inşallah hep birlikte..

Saol kuzum çok şükür bakalım sağlıkla devam etmesi önemli. Sende bir an önce toparlanırsın inşallah. Ameliyatı ihmal etme bence. Allaha emanet ol canım benim

kinalikadin Canım tebrik ederim tekrar şükür artış ta olmuş Darısı keseye ve kalp atışına inşallah
Allah razı olsun benim güzel arkadaşım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah anneliği sağlıkla hep dualarımdasınız canım benim

Olmadı kızlar olmadı negatif.... İçim yanıyor tutunamadı bana bebeklerim
Canım kuzum Allah hayırlısını nasip etsin çok zor biliyorum ama pes etmek yok sakın ümitsizliğe kapılma herkes ilk denemesinde kalacak diye bir şey yok ikincide olur inşallah kafanı topla biraz dinlen tekrar deneyeceksin güçlü arkadaşım benim biz hep yanındayız üzüleceksin evet ama inan geçecek zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…