Amin canım Allah bu yolda uğraş veren tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun benim yıllarım gitti kimse evlat hasretiyle yanıp tutuşmasın inşallah. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır

Canım benim öyle tabi geçtiğimiz zamanlar yaşadığımız onca şey bizi maddi manevi çok yıpratıyor ama düşünüyorum hiç bir şekilde tedavi ile bile olamayacakaları sonra tekrar tekrar şükrediyorum Allahıma ve hiç bir zaman kesmiyorum ümidimi sanki aksine daha da güçleniyorum Allahım önce sağlık versin her birimize devamıda olur inşallah bizim imtihanımız böyleymiş dediğin gibi inşallah burda kadar uğraş veren zorluklar atlatan herkes sağlıklı bir şekilde alsınlar evlatlarını kucaklarına nefes aldığım sürece pes etmek yok inşallah Amin amin güzel kalpli arkadaşım benim inşallah

Süpersin arkadaşım ya maşallah sana

Denim bildiğim devlet hastaneleri bu konuda çok katı hatta bazı özel merkezler bile.

Aynen canım devlet çok çok nadir yapıyor 35 yaş altına yapmıyor bile genelde bazı özellerde aynı şekilde aslında hastanın isteğine göre davransalar en azından özeller daha iyi olur.

Canlarımm kan verdim kadım doğumda baya bekledik eşimle acile gittik verdik artık onlarda 2 saate çıkar sonuç dediii ay bilmiyorum hayırlısı olsun değişik hissediyorum inşallah miniklerim benimledirr
Kuzum Inşallah hayırlısı olur rabbim gönlüne göre versin ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…