Nasıl oldun biraz toparlanabildin mi? Dün çok ağlamışsındır biliyorum ama bugün yeni bir sayfa aç. Keşke şunu yapsaydım hamile kalmadan dediğin birşey varsa onu yap bu dönemde. İnsan ancak kendini tedavi ediyor, benim ilacım oyalanmak oldu. Allah yardımcın olsun.

Ne bileyim insan bi panik oluyo acaba düşüyomu tutmadımı falan diye, inşallah canım allah hiçbirimizi evlatsız bırakmasın en kısa zamanda inşallah

Bu tarz belirtilerden birşey anlayamazsın, aynı belirtiyi gösterip olan da oluyor olmayan da. O yüzden sen içini ferah tut, yemene içmene dikkat et, bol bol dinlen :)

Toparladım cnm kendimi çok harap etmedim eşim çok üzüldü sadece ona destek olmaya çalıştım. Ben kendimi zaten hazırlamıştım negatife olmadığını hissetmiştim. Nasip demekki sağlıksız gebelik olacakmış biz sağlıklı bebekler istiyoruz Biraz kafamızı dağıtcaz ne zaman hazır hissedersem o zaman henüz maddi olarak da yeni tedaviye başlayamayız..

Aynen canım, olup sonra kaybetmekten daha iyidir buna da şükür.
Zaten hemen başlayayım toparlandım desen de 2 ay bekletiyorlar. Doğru zamanda olur umarım.

Ben kendimi parçalamadım kuzum hissediyordum zaten olmadığını hayırlısı böyleymiş demekki napalım. Sende zor zamanlar geçirdin ama Rabbim en iyisini nasip edecek inanıyorum her zaman sabır dua cnm

Aynen canım, olup sonra kaybetmekten daha iyidir buna da şükür.
Zaten hemen başlayayım toparlandım desen de 2 ay bekletiyorlar. Doğru zamanda olur umarım.
Haklısın cnm inşallah en güzel zamanda nasip olur hepimize

Pes etmek yok kuzum yolda devam inşallah hayırlısyla genelde ilk denemeler zaten olumsuz oluyor biliyordum ben bunu. İnşallah inanıyorum en güzel zamanda sağlıkla nasip edecek Rabbim

İyiyim kuzucum iyiyim merak etme canm arkadaşımm

Ne bileyim insan bi panik oluyo acaba düşüyomu tutmadımı falan diye, inşallah canım allah hiçbirimizi evlatsız bırakmasın en kısa zamanda inşallah

Doğru kuzum anlıyorum seni insan düşünmeden edemiyor ama her zaman pozitif olmaya çalış stres çok büyük etken çünkü. Amin inşallah canım benim

Zehir olan gecemden bir günaydın daha mide bulantısı çok kötü rabbim düşmanıma yaşatma
Bende aynı durumdayım canım.Bulantı ilacı aldım.Biraz hafifledi. en azından birşey yiyebiliyorum artık. Her gün ağlayarak uyanıyorum çok sıkıntılıyım bende.ama 4 gündür ilaç sayesinde daha rahatım.

Ben bu bayram hiç bir yere çıkmadım. Mutlu haberimide hiç bir yerde paylaşmadım.Nazardan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…