kızlar bir sorum olucak. 15 Mayısta 5. gün embriyosu transfer edildi. Doktor şuan 6+6 dasın diyor. Ama tahminim daha fazla olması lazım. Hamilelik takvimine internete göre yaptım. Sizce doktor yanlış bilgi mi verdi.
Son adet tarihinle hesaplanıyo canım yine, ne zaman adet olmuştun

Hep pozitif olmaya çalışıyorum benimşeler diye düşünüyorum karnımı seviyorum annemde öyle yapınca ağrıyomu niye öyle yapıyosun diyo yokseviyorum diyorum Zamanda geçmiyo teste daha 6 gün var

Çok güzel canım böyle düşünmen inşallah seninle yavruların Allahım pozitif sonuçlar almanı nasip etsin dua oku sürekli elini karnına koyup sana bağışlasın inşallah Rabbim Geçer geçer az kalmış test günü de nasıl geçtiğini anlamayacaksın

Değişen pek bi şey olmuyo canım üzgünüm. Yine boş laf hep. Doğum ne zaman aman sakın sezaryen olma, kız mı erkek mi ayy inşallah erkektir/kızdır. Cinsiyetini biliyorsan mesela benim ilki kızdı. Olsun olsun üzülme diyorlardı. Tup bebek mi ? Nasil oluyo o ? Karismamistir de mi? Gecen haberlerde gösterdi böyle böyle olmuş:/ kocam ceketini atsa ben hemen hamile kalirdim vs vs daha uzar gider
Haa annen baban eşin üstüne ayrı bi titriyor o ayri

Off sinirleniyorum, nasıl insanlar bunlar. Ben tüp bebek olduğunu söylemeyeceğim kısmet olursa. İnsana bir sevincini bile yaşatmıyorlar, yazıklar olsun. Onlar mutsuzlukları ile yaşamaya devam etsinler. Hiç takılma, keyfini çıkar hamileliğinin

Bana da arkamdan çocuğu olmuyor diyorlarmış ooo neler neler maalesef böyle hadsizler çok ayrıca ben böyle insanların inanç sorunları olduğuna eminim Allah korkusu olsa bunu konuşmazlar ayrıca verenin de alanın da Allah olduğunu bilen insan sorgulamaz

Allah herkese yaşatsın bu duyguyu öncelikle. Bana daha ne bekliyorsunuz ne duruyorsunuz ben bu halimle şimdi bile 10 tane çocuk yaparım diyenler dönüp bakmadılar sormadılar bile nasıl gidiyor kaç aylık diye :)

29.04.2018 canım.Böle hesaplayınca da 8 haftalık çıkıyor :) 6 haftalık olsa kalp atışı yeni başlıcaktı. Benim kalp atışını duyalı 2 haftayı geçti :)
Benim bildiğim de transfer günü baz alınıyor tüp bebekte adetin ilk günü baz alınıp hesaplanmıyor. Transferin olduğu günü 2 haftalık gebelik sayıp üzerinden geçen günleri ekleyerek hesaplıyorsun. Blast transferinde ise 2 3 gün daha ekliyorsun 3.gün transferinden farklı olarak

Ben artık takmiyorum kızım doğduğunda da o kadar çok konuştular o kadar çok aglattilar ki . Yok bu çocuk zayıf (4 kiloydu ) yok aç kaliyo yok mama verme . Allah nasip ederse bu dogumumda konuşana kapıyı gostercem olan bize oluyo çünkü bebek de geriliyor

7+2 çıkıyor hesaplayınca :)

Allah herkese yaşatsın bu duyguyu öncelikle. Bana daha ne bekliyorsunuz ne duruyorsunuz ben bu halimle şimdi bile 10 tane çocuk yaparım diyenler dönüp bakmadılar sormadılar bile nasıl gidiyor kaç aylık diye :)

Aminn. Çekememiştir onlar, insanların içi kötü. Bana da bu bayramda çocuğa sordurttular çocuk istemiyor musun yenge sen diye. Ne kadar konuştularsa arkamdan artık... Allaha havale ediyorum hepsini.

Hafif canım ya dr a demedim yarın testi tekrarla demişti sonra kontrole çağıracak o zamana kadar çoğalmaz inşallah

Günaydın. Benim dr en ufak lekelenmede kan sulandırıcıyı kesicez demişti. Önemli bişi değildir herkeste oluyo muhtemelen ama istersen bi ara doktorunu belki bir önlem alır canım.

Aminn. Çekememiştir onlar, insanların içi kötü. Bana da bu bayramda çocuğa sordurttular çocuk istemiyor musun yenge sen diye. Ne kadar konuştularsa arkamdan artık... Allaha havale ediyorum hepsini.
Aynen canım . Allah'a havale ettim bende ahh ahhh ne günahlara giriyorlar can acitarak.. rabbim onlarada yaşatsın aynısını.

Kuzum şuanda yok şükür ben aynı sürekli evde istirahat halindeyim. Sen nasılsın ?

Çok şükür canım inşallah olmazda bir daha Bende iyiyim çok şükür hastaneye gidip geliyorum haftada 1 değerler sıfırlanmış mı takip ediliyor en son geçen hafta 65'ti inşallah bugün sıfırlanmıştır artık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun cidden çok zorlu süreçlerden geçiyoruz

İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun cidden çok zorlu süreçlerden geçiyoruz

Aynen öyle kuzum her birimiz sağlıklı bir şekilde alalım yavrularımızı kucaklarımıza inşallah Allah yardımcımız olsun

kızlar bir sorum olucak. 15 Mayısta 5. gün embriyosu transfer edildi. Doktor şuan 6+6 dasın diyor. Ama tahminim daha fazla olması lazım. Hamilelik takvimine internete göre yaptım. Sizce doktor yanlış bilgi mi verdi.
7+2'sin şuan canım. Belki ultrasonda bebek 2-3 gün geriden geliyordur. Her gittiğinde değişebilir bu. 1 haftaya kadar önde yada geride olmasını normal karşılıyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…