bana tüp bebek doktorum sat olarak transferden 2 hafta öncesini esas alacaksın, soran doktorlara onu söyleyeceksin dedi. Ben şimdi başka doktora gidiyorum sat'ı sorduğunda o tarihi söylüyorum. Ve birebir doğru çıkıyor. Tüp bebek doktoru olmayan doktorlar sat'ı esas alıyor bebeğin haftasında oynama olabiliyor.

3 kez hastaneye gitti. SAT sordular. ölçümde 2 hafta küçük çıkıyor. Ama herşey yolunda sanırım.Bana hiç bir riskten bahsetmedi.

Beb3k ultrason ölçümlerinde farklı çıkıyor geri ileri tam günü olarak zaten
Her dr.isleyisi farklı demekki. 2 haftası adete denk geliyor.nette yazan yumurta toplama günü farklı transfer günü farklı çıkıyor.zaten sat yada transfer gunu doğum tarihini belirlemek için.

Z zeynep_16 Kuzum nasılsın ne oldu sonucun yükselme oldu mu sonradan?
@Dykdyk Canım sen nasılsın iyisindir inşallah yok dimi sancın falan
Saol cnm cok şükür yukseldi haftaya kese görmeye gidicez insallah.sadece lekelenmem var biraz progestan igne kullanmaya başladım.sen nasilsin nasil oldun.tekrar tedavi ne zaman düşünüyorsun

Saol cnm cok şükür yukseldi haftaya kese görmeye gidicez insallah.sadece lekelenmem var biraz progestan igne kullanmaya başladım.sen nasilsin nasil oldun.tekrar tedavi ne zaman düşünüyorsun

Ya çok mutlu oldum canım çok şükür Allahım tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına da al inşallah Bol bol dinlen kuzum su iç Allahın ziniyle hiçbirşey olmaz o iğne geçiriyor zaten Çok şükür iyiyim bende canım değerlerimin düşmesini bekliyorum bugünde kan verdim 33 olmuş haftaya randevü aldım doktorla görüşmek için bakalım kışa doğru düşünüyorum Allahın izin verirse inşallah canım

Kızlar gerçekten
çok çok teşekkür ederim,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum

Çok saol cnm.RABBIM isteyen herkese sağlıklı ve sıhhatli evlatlar nasip eylesin.inşallah geçer yinede korkuyorum.
Seninde degerin düşmüş.hayırlısı olsun cnm.insallah en kısa zamanda RABBİM sanada nasip eylesin.

kinalikadin cnm sen ne zaman görmeye gideceksin.ALLAH nasip ederse aynı zamanlarda doğum yapicaz.
Canım ben yarın tekrar testi yenileyip dr a haber vericem ona göre ne zaman çağırırsa artık. İnşallah sağlıkla devam eder de o günleri de görürüz canım

Kızlar benim kanamam durmuyor, adet değil gibi geliyor ama ne olduğunu anlayamadım. Doktorum normal dedi ama endişelenmeye başladım artık. Laparoskopiden sonra 6sında adet oldum bitti şimdi bu neyin nesi anlamadım.

Amin canım ya inşallah ne güzel moral veriyosun yaa, onca zaman bekledik 6 gün kaldı şunun şurasında

Ben böyle konuşanların yanında söylüyorum özellikle insanlar ne kadar cahil ya tüp Bebek olunca sanki başkasının bebeğini alıyomuşuz gibi düşünüyorlar, tek farkı insanların zevkle yaptığını biz binbir zorlukla ilaçla iğneyle yapıyoruyoruz diye. Annelik kutsal ama tüp bebekle anne olmak dahada kutsal

E zaten adetle transfer arasındada 2 hafta var dediğin gibi blastta 2-3 gün daha ekliyo, öyle hesaplayıp 2 hafta eklesede 8 hafta olcak yada şöyle yapalım ben direk link atayım en doğrusu olsun
https://tup-bebek-gebelik.hesaplama.net/

Amin canım amin inşallah
Kuzum senin değerin düşsün biraz toparla
Aynen öyle. Zaten normalde de gebe kalanlar da hemen hemen aynı mantık. Transfer günü 2 haftalık sayılınca işte bazen bir kaç gün oynuyor o da çok önemli değil sanırım

İnşallah kuzum amin hiç korkma güzel düşün güzel olsun herşey Öyle kuzum düştü bakalım amin Allah razı olsun inşallah

Amin canım ya inşallah ne güzel moral veriyosun yaa, onca zaman bekledik 6 gün kaldı şunun şurasında

Rahatlatabiliyorsam seni ne mutlu bana kuzum benim bu yüzden burdayız o kadar beklemişiz tabi 6 gün mü bekleyemeyeceğiz sonu güzel olsunda yeterki Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…