Günaydın yeni anne
Testlerini tekrarlayıp minik mucizeni görür görmez nickin altındaki yazıyı da değiştirirsin artık. Seni evli mutlu çocuklu inşallah görmek isteriz

Hangi ilaç canım o Zofran almamak için zor tutuyorum kendimi

Günaydın. Benim dr en ufak lekelenmede kan sulandırıcıyı kesicez demişti. Önemli bişi değildir herkeste oluyo muhtemelen ama istersen bi ara doktorunu belki bir önlem alır canım.
Dr hala geri dönüş yapmadı canım bekliyorum şimdilik gelmiyor ama gece vardı az bugün yok yine de ne olur ne olmaz

Günaydın yeni anne
Testlerini tekrarlayıp minik mucizeni görür görmez nickin altındaki yazıyı da değiştirirsin artık. Seni evli mutlu çocuklu inşallah görmek isteriz
Yaa ne kadar ince düşüncelisin ben onu unutmuştum bile çok teşekkür ederim inşallah görürüm o güzel günleri de içim bir rahatlar kuzum

Regl tarihi hesaplanıyo transfer günü değil :)
Normal hamilelikte biliyorum regl günü hesaplanır ama tüp bebekte olay değişiyor kuzum netten araştır istersen tıbben öyle. Transfer gününden 2 hafta önce adet günün olarak kabul edilip transfer günü 2 haftalık gebe sayılıp sonraki süreyi ekliyorsun bu normalde de mantıklı olandır araştır sende

Kızlar merhaba,
Biz dün doktora gittik ve 8+1 dedi ,kalbini dinledik çok şükür.
Bulantı kusma çok yoğun geçiyor,sabah ilacı içtim bir dk olmadan yediğim herşeyi çıkardım:-/
Sizce ilacı tekrar mı içmeliyim?
Doktoru bunun için aramayayım diyorum ama ne dersiniz?

Canım çok sevindim çok şükür Allahım devamını da getirsin sağlıklı bir şeklde kucağın al inşallah Bence ilaç etki etmiştir gerçi 1 dakikada da etki eder mi ki çok bilemedim ama yinede doktoruna sormanda fayda var gibi kuzum

Allah rızası için şu mide bulantısına iyi gelen ilaçları söyleyin geberiyorum yerlerde sürünüyorum ben böyle geçiceğini hiç düşünmezdim ya Zofran alcam o kadar dayanılmıcak durumdayım

Allah rızası için şu mide bulantısına iyi gelen ilaçları söyleyin geberiyorum yerlerde sürünüyorum ben böyle geçiceğini hiç düşünmezdim ya Zofran alcam o kadar dayanılmıcak durumdayım

Allah yardımcın olsun umarım çabucak geçer. Zencefil iyi geliyor diye biliyorum ben bulantılar için. Bir de uyanınca kraker yiyordu bir arkadaşım

Oyy kuzum Allahım yardımcın olsun inşallah ya

Bana transfer gününü esas alma mantıklı geldidr ultrasonda bakınca biliyormuş aslında kaç haftalık olduğunu
Regl tarihi hesaplanıyo transfer günü değil :)
Meyveli buzlunun dediği gibi tuo bebek olduğunu biliyor kontrole gittiğimiz dr.ama son adet tarihine göre kayıt yapıyor sisteme.canim nette transfer günü hesaplanması yazıyor ama dr.lar sisteme sat a göre yazıyor zaten ikili üçlü dörtlü taramalarda ölçümlere risk analizi için sat giriliyor.. ultrason ölçümlerinde bebek 1 hafta büyük 1 hafta küçük çıkabilir sorun olmuyor.

Canım dr kese için alttan muayene etti değil mi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…