Günaydın herkese güzel bir gün olsun hepimiz için

kinalikadin canım leke mi var dedin sen inşallah sorunsuz geçer vücut normal adet tarihinde leke yapar öyle bir şeydir inşallah.

gmz1990 canım iyi olmana sevindim en doğrusu sağlıklı olmadığı Rabbim sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar tez vakitte bahsetsin inşallah.

Var mi başka sonuç bekleyen

kızlar bir sorum olucak. 15 Mayısta 5. gün embriyosu transfer edildi. Doktor şuan 6+6 dasın diyor. Ama tahminim daha fazla olması lazım. Hamilelik takvimine internete göre yaptım. Sizce doktor yanlış bilgi mi verdi.

kızlar bişey sormak istiyorum yarın transfer günüm adet günümede yaklaşık 10 gün var ama dün ve bugun inanılmaz adet ağrısının aynısını çekiyorum acaba ilaçlardan olabilr mi estrofem clexanne folbıol antıbıyotık kullanıyorum. afedersiniz beyaz akıntım da var adet öncesinde olan acaba böyle mi oluyo bu süreç ?

Ben bu bayram hiç bir yere çıkmadım. Mutlu haberimide hiç bir yerde paylaşmadım.Nazardan korkuyorum.

Allah yardımcın olsun, sanırım en geç 1 ay sonra geçer bulantılar, sonrasında hamileliğin güzelliğini yaşarsın. Ne sıkıntılar yaşadınız, bir bulantı yıldırmaz sizi.

Selam ilaçlardan dolayı adet olma ihtimalin yok merak etme, adet ağrısına benzer ağrı sızı oluyor malesef. Ben de aynı endişeleri yaşamıştım ama o konuda bir sıkıntı yaşamazsın. İyi haberlerini alırız umarım.

Günaydın canım benim inşallah

Canım ilaçların etkisi olabiliyor akıntıyı ilaçlar yapıyor genelde çünkü ama ağrın adetin yaklaşmasından dolayı olmuştur hiç stres yapma ilaçlar çok yan etki yapıyor özelliklede estrofem inşallah alırsın yavrunu Allahın izniyle

Aynen öyle canım bir şeyleri fazlaca yaşayınca bir türlü güvenemiyorsun ne olacağına hep içimde bir taşla geziyorum şöyle bir oh be diyemedim hiç. Biraz da lekelenme var şaştım bende

Kuzum çok mu öyle lekelenmen hafif mi hiç korkma çok normal lekelenme olması ama bi pruloton iğne falan yaptırabilirsin doktoruna söyledin mi canım

İnşallah canım hakkımda hayırlısı diyorum umarım normal bir durumdur

Kuzum çok mu öyle lekelenmen hafif mi hiç korkma çok normal lekelenme olması ama bi pruloton iğne falan yaptırabilirsin doktoruna söyledin mi canım
Hafif canım ya dr a demedim yarın testi tekrarla demişti sonra kontrole çağıracak o zamana kadar çoğalmaz inşallah

Canım işlemlerden ilaçlardan dolayı ağrılar olması normal diyor dr lar ama yinede dr söyle mutlaka

Hafif canım ya dr a demedim yarın testi tekrarla demişti sonra kontrole çağıracak o zamana kadar çoğalmaz inşallah

Anladım kuzum ama sen önlemini al derim bence şimdi söyle reçete atsın sana eczaneden alırsın ilacı çünkü o iğne hemen kesiyor en azından için rahatlar stres yapmazdın

Anladım kuzum ama sen önlemini al derim bence şimdi söyle reçete atsın sana eczaneden alırsın ilacı çünkü o iğne hemen kesiyor en azından için rahatlar stres yapmazdın
Dr a söyleyim canım bakalım ne diyecek saolasın doğru söylüyorsun ne olur ne olmaz

Doğru kuzum anlıyorum seni insan düşünmeden edemiyor ama her zaman pozitif olmaya çalış stres çok büyük etken çünkü. Amin inşallah canım benim

Hep pozitif olmaya çalışıyorum benimşeler diye düşünüyorum karnımı seviyorum annemde öyle yapınca ağrıyomu niye öyle yapıyosun diyo yokseviyorum diyorum Zamanda geçmiyo teste daha 6 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…