Hesaplamamız bile zor arkadaş allah doğumları kolay etsin inşallah

Öyle yapacam kuzum hemşire artık gerek yok vermenize dedi haftaya çağırdı randevü aldım doktor görüşmek istiyormuş belki o zaman son kez alabiliriz dedi herşeyi konuşacağım bakalım dinlenme süresini yapılacakları 2 denemeninde bu şekilde neden olabileceğini testleri bekleme süresindeyken alacağımız vitaminleri özellikle eşimin vs. hepsini konuşacağım hayırlısı olur inşallah

Aynen öyle canım bir şeyleri fazlaca yaşayınca bir türlü güvenemiyorsun ne olacağına hep içimde bir taşla geziyorum şöyle bir oh be diyemedim hiç. Biraz da lekelenme var şaştım bende
Ben kendime hic dikkat etmedim canm tek gebelik gibi hor kullandım kendime cok kiziyorum tabiki bide Rabbimin emri yapacak bisey yok ama..senin de ikiz galiba cok dikkat et lutfen hic kalkma yat tuvalt haricinde kalkma..progesteron igne kullaniyomusun..kesin kullan derim bana cok gec kalinmisti..Rabbim yasatmasin sagsalim al kucagina ins burdaki butun arkadaslar ins

Ya çogunun ilk denemede vücut yabancı madde olarak algılayıp atıyo ikinci denemede oluyo diyolar ondan korktum
hiç öyle bir şey yok canım. Yani evet yabancı madde olarak algılaya da bilir ama böyle bir genelleme yapamayız. Çok arkadaşımın ilk deneme tuttu ve gayet sağlıklı doğurdular. Burada da çok kişinin ilk denemesinde tuttu.

Dileğim size genetik test,sana pıhtılaşma testi eşine dna hasar testi yapıldı mı. Bir de sen transfer sonrası clexane ya da hibor kullanmadın mı sadece coraspin mi kullandın kuzum. Bu sebeplerden biri var ise düşük olmuş olabilir sen kolaylıkla gebe kalabilen yapıdasın anladığım ama bir şey eksik gibi

İkiz mi hiç bilmiyorum canım kese bakılacağı zaman belli olur sanırım tabii inşallah sağlıklı bir gebeliktir henüz belli de değil. Progestan iğne iki günde bir vuruluyorum ayrıca fitilini de kullanıyorum. Genelde uzanarak geçiriyorum ama yine de evin içinde dolanıp birşeyler yaptığımda oluyor

Progestan iğne devam dedi testi tekrarla yarın ona göre randevu verecem dedi dün vurulmuştum iğne yarın da vurulacam artık

Anladım canım öyle dediyse sıkıntı olmaz yarınıda atlat hayırlısıyla inşallah sen hiç yorma kendini yatmaya çalış bol bol ayaklarını altına yastık koyarak hiç de stres yapma canım benim rahat olsun için

Yok kuzum genetik test, pıhtılaşma testi falan yapılmadı hiç eşimede yapılmadı dna hasarı falan benim hormanlar kontrol edildi sadece troid biraz yüksek çıktı onun içinde ilaç kullanıyorum zaten düzenli şekilde birde rahim filmi çekinmiştim güzel çıkmıştı oda. Transferden sonra iğne kullanmadım hiç kuzum sadece folik asit estrofem coraspin ve progestan kapsül kullandım ikisindede. yani dediğin gibide olabilir kuzum o yüzden bu sefer hepsini detaylı konuşmak istiyorum aklımda soru işareti kalmasın bakalım neler yapılacak

Belki de pıhtılaşma sorunu vardı riske atmamak için çoğu merkez sulandırıcı iğne veriyor. Büyük ihtimal senden genetik test isterler pıhtılaşma testi de bunlar önemli. Aslında bizim merkez de aklında bulunsun benim dr çok detaycıdır mesela asla şansa bırakmaz her şeyi tam anlamıyla yerine getirmeden başlamıyor bir kere. Tavsiye ederim kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…