Canım benim ya valla gözlerim doldu okurken, insanlara konuşmak kolay ne operasyonlar ne iğneler ne ağrılar bugün annem dedi ya çekmediğin kalmadı artık diye bilmeyen ne anlar bizim çektiklerimizi. Onca şey yaşayıp hamile kaldık diyelim sevinemiyoruz bile o sevinç boğazımızda düğümlü kalıyo yutkunamıyoruz daha dur kese görcez daha dur kalp atışı duycaz daha dur bi üç ayı atlatalım fibi gibi diye diye sevinemiyoruz bile. Sana ne benim bebeğimden sana ne benim sütümden sana ne nasıl beslediğimden sana neee.
Hatta şunuda söyleyeyim e spermi nasıl veriyo diyene de net olarak mastürbasyon yapıyo dedim belki biraz yüzü kızarır diye

Ya bide biri hamile kalınca kıskandığımızı düşünüyolar ya en çok ona sinir oluyorum ya senin bebeğin bana mı ben niye kıskanayım allah faha çok versin ben daha çok seviniyorum birinin hamile olduğunu duyunca

Ben kendimi parçalamadım kuzum hissediyordum zaten olmadığını hayırlısı böyleymiş demekki napalım. Sende zor zamanlar geçirdin ama Rabbim en iyisini nasip edecek inanıyorum her zaman sabır dua cnm
olsun Kuzum sağlık olduktan sonra inşallah birgün bebisimizde olur. Daum hepinizle♡♡

Ya evet bu bağışıklı sistemi nasıl atıyorsa bizim hastane de 3 negatif olunca transferden hemen sonra bağışıklık serumu takıyorlarmış bunu da bir sormayı düşünüyorum doktora
Ben neupen diye bir iğne oldum 2 doz. Biri transfer öncesi biri transfer sonrası. Prednol diye bir ilaç ta vermişti ama onu mide sorunum yüzünden içemedim. Bağışıklığı baskılayan ilaçlar olarak bunları kullandım.

Günaydın kızlar

Günün sorusu: 3 gün 150 doz gonalf kullanımı ile yarın dr kontrolüne gideceğim, yumurtaların boyutları ne olmalı fikri olan var mi???

Günaydın canım ben 5 gün sonra gitmiştim 10 ile 14,5 mm arası 17 tane falan yumurta saymıştı.

canım beni ilk olarak 5.gün çağırmıştı. 7 adet 10 mm civarında yumurtam vardı.

Benim dr 3 günlük kullanım sonrasında çağırdı pkos olduğum için sanıyorum ohss riski yüksek ayrıca ilk kez veriyor dozaj ayarlaması için de olabilir. Meraktayim.

kinalikadin canım seni ne zaman çağırmıştı dr iğne sonrası yumurta takibi için?

Bu arada bir şey söyleyeyim gülün
Az önce buraya yazıyorum diye isteyim bilgisayar ekranında yazdığım resmi yazışmaya buraya yazacağım şeyi yazmış bulundum Allah tan fark ettim de sildim maazallah hukuki sonuç doğuracaktık az daha saçma sapan cümle kurarak

Merhaba. 8 Haziran'da 5. gün 2 embriyo transferi yapıldı. dün negatif sonucu aldım. Bu 3. negatif tüp bebek denemem. bu transfer yapılırken yumurtam yoktu ve transfer yapıldıktan sonra 3. gün normalde regl olmam gerekiyordu ama ilaçlarla reglim geciktirildi. hiç bu durumla karşılaşan oldu mu? bu şekilde transfer yapılan ve negatif sonuç alan?

Ne işe yarıyor o iğne kuzum neden yaptılar prednolu bende içtim rahim kalınlaşana kadar ama transferden 1 gün önce bıraktırmıştı ve hayatımda o kadar kötü tadı olan bir ilaç daha içmedim her içtiğimde midem bulanıyordu. Bağışıklıkla alakalı ilaç olduğunu bilmiyordum

Beni de aynı 3 gün kullanım sonrası çağırmıştı canım

Ben hiç böyle bir şey duymadım transfer yapıldıktan sonra nasıl regl olabiliyorsun o sürede zaten embriyoları rahim kabul edemez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…