Belkide değin gibidir canım aynen öyle bu sefer detaylı bir şekilde inceler inşallah bakalım yaşımdan dolayıda ilk başlarda çok inceleme yapmak istemedi sanırım. Evet hepsi önemli testler.

Ya canım karar veremedik ona işte doktorumdan çok memnunun çok seviyorum çok rahat ulaşıyorum her aradığımda açıyor ve bide çok güzel güven veriyor insana labaratuvar ortamıda gayet iyi diye duydum hep merkezi, ve çalışanlarınıda seviyorum başarı oranı da yüksek bir yer araştırdığım kadarıyla ama yinede bi kararsızlık var bakalım haftaya konuştuktan sonra net karar vereceğiz orda devam edip etmemekle içimize sinecek bir konuşma olur inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Ilk denemem çok zordu hem de ne zordu. Çok şükür mükafatını almak nasip oldu.aynen onlara göre tüp bebek başkasının çocuğu.o kadar sığ düşünüyorlar o kadar geri kafalilar ki... alışveriş yaparım daha erken yapma. Bunu ben de düşünüp yapmaya karar verdim sana ne? Hele doğumdan sonra sütun var mı mama verme aman ver mamayi geç kilo alsın...kucagina alma alışır... Ben bu anı yaşadığıma şükrediyorum sırf onu kucağıma alabilmek için vücuduma kaç iğne sapladim kaç kere ameliyat masasına yattım kaç gece ağladım... aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Amin canım. İnşallah güzel gönlüne göre versin Allah. İçine siniyorsa bu çok önemli. Yaşında genç olduğu için bu senin için artı maşallah. Biraz kafanı dağıt eşinle nasılsa olur ben inanıyorum

Ne kadar haklısın aynen katılıyorum. Bizlere akıl vermelerine zaten gerek yok onca deneyim yaşıyoruz öyle yapma böyle yap diye bilmişlik taslamıyorlar mı sinir oluyorum. Herkes her şeyi biliyor en doğrsunu onlar yapıyor ya keşke uzak olsalar o fesat bakışlarını da alıp bir daha gelmeseler..

Canım bizim merkez de mutlaka pıhtılaşma testi (trombofili paneli) istediği için ben baya araştırmıştım. Sen de Ankara'dasın sanırım. Özellerde epey pahalı ama hacettepe ve gazi'nin tıbbi genetik bölümünde ücretsiz yapıyorlar. Birkaç haftada da sonuç çıkıyor. Gebe olmana da gerek yok. Bence bir ara gidip kan verebilirsin. En azından pıhtılaşmayla ilgili bir soru işareti kalmaz kafanda.

Zaten o kadar şey yaşıyoruz ki kucağına aldığın an bi anda anne oluyorsun ister tecrübeli ol ister olma hiçbir çocuğa annesinden başka kimse bakamaz bence. Kimse onun kadar düşünemez. İstisnalar var tabi ama bizim gibi sıkıntı çeken üstüne bin kere titrer

Allah razı olsun canım benim amin inşallah Aynen öyle içime siniyor şükür ama bakalım şu konuşmadan sonra netleşecek. Teşekkür ederim kuzum hayırlısı olsun inşallah. Öyle yapacağım dinlenme sırasında hiç getirmeyeceğim aklıma unutacağım bir süre bunları sonrada bomba gibi hazır lacağım tedaviye 3. de sonuna kadar tutturcam inşallah inanıyorum bende buna iyiki varsın canım benim

Yok canım etrafımda da çok. Ama öyle olan da var bağışıklık sistemi atıyor

Ya evet bu bağışıklı sistemi nasıl atıyorsa bizim hastane de 3 negatif olunca transferden hemen sonra bağışıklık serumu takıyorlarmış bunu da bir sormayı düşünüyorum doktora

Evet canım Ankarada'yım doktorum hiç dememişti ilk denemelerimde şimdi der heralde diye düşünüyorum bakalım zaten benim gittiğim doktorun hem kendi merkezi var ayrıyetten de gazi de de doktor bizi ilk başta bazı testler için direk gaziye yönlendirdi ücret ödemeyelim diye dediğin test içinde muhtemelen öyle yapar diye düşünüyorum haftaya konuştuktan sonra demezse olmadı ben dediğin gibi gidip vereyim o sorunu aradan çıkartmış olurum inşallah birşey çıkmaz bakalım

Ya evet bu bağışıklı sistemi nasıl atıyorsa bizim hastane de 3 negatif olunca transferden hemen sonra bağışıklık serumu takıyorlarmış bunu da bir sormayı düşünüyorum doktora
Yani nasıl aşı olunca vücut o mikrobu tanıyor hastalıktan koruyorsa bağışıklık sistemi de embriyoyu tehlike olarak algılayıp atıyor tutunmasini engelliyor. Çok ilginç ama değil mi daha neler öğreneceğiz

Gerçekten çok ilginç ve detaylı eminim bilmediğimiz duyunca şaşıracağımız bir çok şey daha vardır

Sende iyi ki varsın. Sen böyle iyi niyetli olduktan sonra Rabbim geri çevirmez. Hep dua edecem ben senden çok çok umutluyum anne olacaksın

Sende iyi ki varsın. Sen böyle iyi niyetli olduktan sonra Rabbim geri çevirmez. Hep dua edecem ben senden çok çok umutluyum anne olacaksın

Ayy inşallah canım benim amin çok çok amin Allahım hepimizi hayallerimize kavuştursun dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Allah razı olsun sende benim dualarımdasın her zaman kuzum Anne kelimesini okumak bile nasıl heyecanlandırıyor inşallah duyarım, duyarız hepimiz

İnşallah kuzum. İnşallah duaların kabul olur

Allahım inşallah benimde tutar herkesin tutar hepimizin tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…