Gayet iyi olmuş rahim kalınlığıda peki tüp bebek yapmanızdaki problem neydi canım ilk 2 negatif denemenden sonra herhangi araştırma yapılmadı mı inşallah bir dahakine alırısın güzel sonuçlar

Prednol bende içtim 4 gün transferden önce 4 gün transferden sonra leşşşş dilimin en gerisine koyuyodum yutabilmek için bide her gece aynı saatlerde miğdem çok kötü oluyodu prednol vücut bebeği yabancı madde olarak aldılayıp atmasın diyeymiş

Evet o ilaç gerçekten çok şişkinlik yapıyor Allah yardımcımız olsun ben maalesef tekrar kullanacağım hepsini
İnşallah olmazsın kuzum rahatça geçirirsin toplama sürecini
Bana prednolu kullandırırken tuz kısıtlaması yaptı doktor sıfır tuz dedi şişmeyeyim diye bu sefer 3 kilo verdim

Evet canım bende öğrenmiş oldum bugün aynen öyle çok kötü tadı olan bir ilaç içtikten sonra öğürüyordum resmen ya

Bana prednolu kullandırırken tuz kısıtlaması yaptı doktor sıfır tuz dedi şişmeyeyim diye bu sefer 3 kilo verdim

Ayy ne güzel kilo vermişsin ya bende aldım tuz kısıtlaması falan vermedi bana hiç iki denememde de kullandım ama hep transferden 1 gün önce bırakmamı söyledi bırakmıştım

Kizlar rahim kalinligi için bisey yapiliyomuydu özel olarak..galiba yapilan iğnelerle mi kalinlasiyodu

İğne değil kuzum ilk transferinde transfer olana kadarki olan süreçte doğal olarak kalınlaşıyor eğer kalınlaşmazsa dondurulup kalınlaşması için ilaca başlanıyor adetin 2. günü yani diğer adetine kalmış oluyor transfer ama genelde kalınlaşıyor canım hiç stres yapma kalınlaşmaz diye

Ayy ne güzel kilo vermişsin ya bende aldım tuz kısıtlaması falan vermedi bana hiç iki denememde de kullandım ama hep transferden 1 gün önce bırakmamı söyledi bırakmıştım
Muhtemelen hem ödem gitti vücuttan hemde yemekler yavan olduğu için yiyemiyodum eşim bile dedi iyve küçücük kaldın diye

Maşallah cnm nekadar guzel benim sadece sol tarafta 2yumurta büyüdü 2si toplandı 2sife dollenmistiama kısmet ışte..dondurulmuş embriyon var mi cnm..ins bu sefer benim de cok olur

Teşekkür ederim canım ama 15 adet toplanmıştı en fazla büyüyenler yani son kontrolümde 18,20 mm arasındaydı boyutları. Ne güzel 2 side döllenmiş sayı önemli değil zaten kaliteleri daha önemli inşallah sımsıkı tutunurlar bizlere Maalesef kalmadı dondurulmuşum son olanlar bunlardı en baştan başlanacak ama şuan hcg değerimin düşmesini bekliyoruz eylül ekim gibi tekrar başlayacağız tabi her seferinde vücut aynı tepki vermiyor bu sefer ne kadar yumurta olur bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah

Muhtemelen hem ödem gitti vücuttan hemde yemekler yavan olduğu için yiyemiyodum eşim bile dedi iyve küçücük kaldın diye

Olabilir canım aynen keşke bende zayıflasaydım ya şişkinlikde aşırı çokdu zaten ilaçlardan dolayı vücut şaşırıyor o kadar hormonlardan sonra Allah yardımcımız olsun kuzum

Evet o ilaç gerçekten çok şişkinlik yapıyor Allah yardımcımız olsun ben maalesef tekrar kullanacağım hepsini
İnşallah olmazsın kuzum rahatça geçirirsin toplama sürecini
İnşallah canım benim hepimiz için zorlu süreçler Rabbim bir kerede hepimizin gönlündeki evlatları nasip etsin inşallah

Oyyy maşallah sizin de çok olmuş. Tedaviye yeni başladım ya bir heyecan bir stres var relax olayım ben en iyisi
Tabi ki de rahat ol. Her şey olacağına varır zaten. Ben hiç hamile kalacağıma ihtimal vermedim o kadar üzgün yorgun ve mutsuzdum. Sonra kendimi ne kadar çok uzmusum dedim. Insan farkında olmuyor tabi o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…