Günaydın canım benim 7 buçuktan 8 mm di ama onlara kafanı takma bi anda büyüyolar
İlla bir şeyler bilerek gideceğim hastalık gibi oldu bu dr bir şey söyleyince anlamak istiyorum ve eğer sonradan aklıma bir şey takılacak ise o anda sorayim diye illa bileyim biraz derdinde olsun hastalık misali

Tabi ki de rahat ol. Her şey olacağına varır zaten. Ben hiç hamile kalacağıma ihtimal vermedim o kadar üzgün yorgun ve mutsuzdum. Sonra kendimi ne kadar çok uzmusum dedim. Insan farkında olmuyor tabi o an
Evet fazla yukleniyoruz bünyelere de yazık bize. Tamam iyiyim taş gibiyim

Tabiki onemli olan döllenmiş olmasi ama iki kuzumuda kaybettim hersey yeni bastan keske dondurulmusm olsaydi diyrm simdi..hem maddi hem manevi cok yipraniyoruz

Tabiki onemli olan döllenmiş olmasi ama iki kuzumuda kaybettim hersey yeni bastan keske dondurulmusm olsaydi diyrm simdi..hem maddi hem manevi cok yipraniyoruz
Rabbim hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin canım evet yıpranıyoruz ama değecek inşallah .
bizimde anca bir kez denemek için maddiyatımız müsait ben de düşünüyorum fazladan döllenmiş yumurta olursa dondursam mı acaba diye ücret bilgisi olan var mı bu konuda ne kadara donduruyorlar süresi var mı

Tesekkur ederim canm Evt iki kere tup bebek yaptirdim ama hala insanin aklinda sorular oluyor..acaba dedim bian ozel bisey yapılıyor da ben mi bilmiyrm:)

Geçmiş olsun kuzum transfer oldu tutmadı mı döllendikten sonra mı ilerlemedi? Öyle kuzum maddi manevi insan gerçekten şaşırıyor ne yapacağını bende diyorum keşke kalsaydı dondurulmuşum diye sıfırdan başalamak o kadar iğne operasyon vs. çok yoruyor ve korkutuyor şimdiden aynı şeyleri yaşamak Allahım yardım etsin hepimize

Tesekkur ederim canm Evt iki kere tup bebek yaptirdim ama hala insanin aklinda sorular oluyor..acaba dedim bian ozel bisey yapılıyor da ben mi bilmiyrm:)

Anladım kuzum rica ederim evet insan düşünüyor kafasının takıldığı şeyler oluyor ama sadece dondurulmuşta ilaçla kalınlaşıyor onada gerek kalmadan ilk transferde alırız pozitif sonuçlar inşallah sağlıklı bir şekilde

Aminn inşallah..cokk zordu hala cok uzuluyorum 6ay oldu..4.5aylikken kaybettim kanama ve sularının gelmesiyle malesef..1gun arayla dogum yaptırdılar ogunler canimi cok yakiyo..rabbim kimseye yasatmasin

Dondurulma ücreti genelde 1000-2000 arasında oluyor canım hastaneye göre değişiyor ama 2000 den fazla olmuyor bu ilk dondurma parası sonra senelik bir ücret ödeniyor o daha düşük bir miktar diye biliyorum dondurmakta her zaman fayda var kesinlikle dondur derim kuzum

Aminn inşallah..cokk zordu hala cok uzuluyorum 6ay oldu..4.5aylikken kaybettim kanama ve sularının gelmesiyle malesef..1gun arayla dogum yaptırdılar ogunler canimi cok yakiyo..rabbim kimseye yasatmasin
canım benim ne desek acın hafiflemez ama meleklerin seni cennetin kapısında bekliycek inşallah böylesi hayırlıymış demekki rabbim tez zamanda doldursun kucağını inşallah bende 4 aylık bebeğimi kaybetmiştim anlıyorum seni

Ya bilmiyordum kuzum kusura bakma yeniden hatırlattım acını sana çok üzüldüm inan Allahım bu acını unutturacak mucizeler nasip etsin yeniden inşallah peki nedeni araştırıldı mı yada araştırılacak mı neden bu şekilde olduğuna dair. Allahım bir daha yaşatmasın sağlıklı bir şekilde alalım hepimiz kucaklarımıza inşallah

Süresi yok galiba yillarca bekleyen var..ama embriyo basina aliniyor ucret..hic dondurmak nasip olmadı..fiyatlar ne bilmiyrm..inşallah ilk denemede tutar canm senin de..sorun neydi bi sakincasi yoksa

Rabbim dayanma gücü ve sabır versin tekrardan naip olur 9 ay hiç bırakmaz inşallah canım

sağol canım allah razı olsun fazladan olursa tabii dondurayım ben de o zaman

Hic aklımdan cikmiyoki canm simdi 3aylık olacaklardı ama nasip hersey..biraz pihtilasma çıktı..o etki etti mi bilmiyorum..kanama ona mi bagli oldu yoksa plesanta kaynakli mi inan bende bilmiyrm

sağol canım allah razı olsun fazladan olursa tabii dondurayım ben de o zaman

Öyle yap canım inşallah fazladan bir sürü embriyon olur onlara da gerek kalmadan ilk transferinde olur Allahın izniyle inşallah onlarda sıralarını beklerler artık

Süresi yok galiba yillarca bekleyen var..ama embriyo basina aliniyor ucret..hic dondurmak nasip olmadı..fiyatlar ne bilmiyrm..inşallah ilk denemede tutar canm senin de..sorun neydi bi sakincasi yoksa
sağol canım inşallah sorun amh düşüklüğü sanırım yumurtalıkların tembel dedi doktorum 2,5 yıldır olmuyor son çare tüp bebeğe başlayalım dedik ama önce histeroskopi olucam sonra yumurta güçlendirici ilaç ve iğne verip eylül e kadar bekleyelim dedi doktorum şans vermek istiyor doğal gebelik için olmazsa eylül de başlayacağız

Hic aklımdan cikmiyoki canm simdi 3aylık olacaklardı ama nasip hersey..biraz pihtilasma çıktı..o etki etti mi bilmiyorum..kanama ona mi bagli oldu yoksa plesanta kaynakli mi inan bende bilmiyrm

Çıkmaz kuzum çıkar mı Allahım sana sabır versin güldürsün en kısa zamanda yüzünü inşallah. Pıhtılaşma çıktıysa bu sefer ona göre iğne falan verir doktorun transferden sonra ama araştırılsaymış iyi olurmuş bebek üzerinden genetiğe gönderip araştırıyorlar normalde neden yapmadı acaba o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…