Sanada gecmis olsun canm.tek tesellimiz o zaten ins cennet e girme sebebimz olurlar...şükürler olsun.5.5 yaşında oglum var

Bebekleri de gönderdik canm ama bakilmadi nedense

Sanada gecmis olsun canm.tek tesellimiz o zaten ins cennet e girme sebebimz olurlar...şükürler olsun.5.5 yaşında oglum var

Ayy ne güzel ya Allahım bağışlasın anneli babalı büyüsün inşallah Rabbim en kısa zamanda da bir kardeş nasip eder oğluşuna

inşallah canım benim oğlum da 8 yaşında Rabbim bağışlasın onları bize hayırlı ömür versin

Ayy seninde mi oğluşun var maşallah Rabbim bağışlasın onları sizlere inşallah bir kardeş de ona gelir gönlünüze göre versin ikinizinde Rabbim

Iki yıl önce 7 embriyo için 1800 tl ödedik. Her yıl 400 tl yenileme ücreti vardı. Merkeze göre değişiyor

Dr geldim ve kanama yine başladı bu seferki daha yoğundu Dr yatış verdi yine hastanedeyim canim
Canım geçmiş olsunsifa versin rabbim
Rahimden mi kaynaklı acaba kanama ne dedi dr. Canim stres yapma zor biliyorum ama allahim o mucize kucağına aldığin günleri gösterecek sana .
Hastanede kaldığım sürede su gibi kırmızı kan gelen bir çok hasta gördüm hepside sağlıkla taburcu oldular. Dualarimdasin canım.

Dr geldim ve kanama yine başladı bu seferki daha yoğundu Dr yatış verdi yine hastanedeyim canim

Canım ya çok geçmiş olsun Allahım yavrunu bağışlasın sana inşallah bugünleride atlatın sağlıklı bir şekilde haberdar et bizleride neden olurmuş birşey söylüyormu doktor peki canım

Canım çok geçmiş olsun. Benim de 2 kere kanamam oldu biliyorsun hatta sonuncusu baya yoğundu paçalarımdan aktı kan. Ama bebiş sağlıklıydı çok şükür. Kahverengi akıntım da 3 haftadır hiç kesilmedi. Hep bir endişe var içimde ama bebeği usgde sağlıklı gördükçe rahatlıyorum. Gebelerin yüzde 50'sinde oluyor kanama dedi doktorum. İçini ferah tut bolca dinlen. Sağlıkla devam edecek inşallah gebeliğin.

Inşallah canım sen içini rahat tut olacak
kinalikadin bugün kan vereceksin değil mi
Verdim canım yükselmiş kese görmeye çağırmıyomuş bizim de direk kalp atışı için çapırıyor 15 gün sonra bakalım hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…