Dondurulmuş transferimiydi neden böyle oldu bende ilk defa duyuyorum normalde sonuç gününe yakın bir zamana denk gelmesi lazım adetinin

Günaydın kızlar

Günün sorusu: 3 gün 150 doz gonalf kullanımı ile yarın dr kontrolüne gideceğim, yumurtaların boyutları ne olmalı fikri olan var mi???
Hiç takılma onlara canım sayı on3mli değil önemli olan toplandıktan sonra dollenmeleri. Stres yapma kendine. Ben ne boyut ne miktar hiç sormadım dr.a çünkü ole olunca seninki şu kadar benimki bukadar falan ister istenemez buyumuyormu vs.sorulari kafada büyüyor.imsallah kaliteli olurlar

Prednol bağışıklık baskilayici ilacı canım transfer sonrası içtim 5 yada 6 gün heralde iğrenç tadı olan ilaç. Bolbol su ile icin amannnn

Yakın zamanda subakuttroid oldum vücudum troidimi yabancı madde olarak algılayıp savaş açmıştı yok etmeye çalışıyor dedi dr o dönem bir ay kullandım prednolu hakkaten ne acı pis bir tadı vardı. Prednol kortizon içeriyor ve uzun süre kullanımda sisiriyor insanı.
Teşekkür ederim kuzum bende yok ama illa pcos olanların hepsinde olmuyor ohss sanada fazla doz vermemiş olmayabilirsin o yüzden canım
İnşallah olmam çok hassas bir bünye var bende ne sıkıntı olsa bulurum genelde
8 9 boyutlarındaydı benim kuzum

Beni de aynı 3 gün kullanım sonrası çağırmıştı canım
Himm dozaj değişikliği ya da ekleme yapilmisiydi

Bu arada senin test sonucu ne oldu hiç söylemiyorsun

Ben hiç böyle bir şey duymadım transfer yapıldıktan sonra nasıl regl olabiliyorsun o sürede zaten embriyoları rahim kabul edemez ki

Bende anlamadım transfer sonrası adet geciktirmeyi

Sayıdan ziyade boyut ve olmalı merak ettim çünkü benim yumurta genelde büyümekte zorlanıyor amh yüksek yumurta çok ama gelişme zor

İnşallah takılmadan atlatacağım

Benide 3.gun cagirdi canim

Test yaptıracam canım daha. Bende dozaj aynıydı zaten yüksek doz veriliyordu bana

Sayıdan ziyade boyut ve olmalı merak ettim çünkü benim yumurta genelde büyümekte zorlanıyor amh yüksek yumurta çok ama gelişme zor

İnşallah takılmadan atlatacağım
Inşallah canım sen içini rahat tut olacak
kinalikadin bugün kan vereceksin değil mi

Transferoniz biraz geç mi yapıldı?

Hangi ilaçla geciktirdiler canım, zaten aldığımız ilaçlar adete engel oluyor diye biliyorum. Estrofem ve progesteron. Benim transfer öncesi geçici menapoz iğnesi vurulduğum için adet düzenime göre yapılmadı transfer.

Bu iğne normalde kemoterapi görenlere veriliyormuş, benim doktor bağışıklık için verdi sanırım ama nasıl bir etki mekanizması var bilmiyorum canım

Prednol bağışıklık baskilayici ilacı canım transfer sonrası içtim 5 yada 6 gün heralde iğrenç tadı olan ilaç. Bolbol su ile icin amannnn

Bana transferden 1 gün önce bıraktırmıştı neden acaba evet çok kötü bir tadı var ben bir şişe su içiyordum üstüne

Estroferm, progestron iğne, cyclo progynova sadece beyaz olanları sabah akşam kullandım, cyronel jel sabahları.

Evet o ilaç gerçekten çok şişkinlik yapıyor Allah yardımcımız olsun ben maalesef tekrar kullanacağım hepsini
İnşallah olmazsın kuzum rahatça geçirirsin toplama sürecini

Bu iğne normalde kemoterapi görenlere veriliyormuş, benim doktor bağışıklık için verdi sanırım ama nasıl bir etki mekanizması var bilmiyorum canım

İlk defa duydum kuzum çok şükür pozitifi aldın gerisi önemli değil sağlıklı bir şekilde de devam etsin inşallah

Estroferm, progestron iğne, cyclo progynova sadece beyaz olanları sabah akşam kullandım, cyronel jel sabahları.

Evet bu ilaçlar geciktirir zaten ama adet zamanına yakın bir zamanda yapılması transferinin ilginç olmuş kuzum dondurulmuştu değil mi

Evet bu ilaçlar geciktirir zaten ama adet zamanına yakın bir zamanda yapılması transferinin ilginç olmuş kuzum dondurulmuştu değil mi
evet dondurulmuştu. hatta 2 kere rahim kalınlaşmadığı için erteledik transferi. bu transferde rahim kalınlığı 9 mm olmuştu. yapalım bu ay belki bir dahaki aybu kadar kalınlaşmaz dendi. daha öncesinde hep anlatırken özellikle yumurtalar çatladığında doğal süreç gibi transfer yapıyoruz falan demişlerdi. insan psikolojisi herhalde negatife cevap bulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…