kinalikadin Kuzum çıktı mı sonucun vermiş miydin kan kat kat artsın inşallah artık sende keseyi görmek için gün say Allahın izniyle
Canım kese için çağırmıyormuş direk kalp atışı için çağırıyormuş bizim merkez inşallah o günleri de görürüm sağlıkla

Oyyy maşallah sizin de çok olmuş. Tedaviye yeni başladım ya bir heyecan bir stres var relax olayım ben en iyisi
Hiç yumurta sayısına şuna buna takılma canım. Benim 7 yumurta toplandı 2 si döllendi. Çok üzülmüştüm az sayıda diye. 2si de transfer edildi. Kanda pozitifi gördüm. İnşallah senin de hepimizin de sağlıklı bebişlelri olucak Allah’ın izniyle

Masallh Rabbim bağışlasın..tup bebek miydi o da..benim ki tup bebek ti yine..kac yaşındasin canm
yok canım o hemen olmuştu hiç bekletmeden ve 10 yıl korunmanın üstüne bu sefer ki çok nazlı çıktı kız mı olcak ne :)
38 yaşındayım canım aslında ikinci pek aklımızda yoktu ama oğlum çok ısrar etti ne tripler ne duygu sömürüleri bi görsen yapalım bari dedik ama olmadı hemen olur sanıyorduk

Dr geldim ve kanama yine başladı bu seferki daha yoğundu Dr yatış verdi yine hastanedeyim canim
canım rabbim şifa versin hayırlısı ile atlatın inşallah araştırmalarıma göre tüp bebek hamileliklerinin yüzde 70 i kanamalı geçiyormuş sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah moralini yüksek tut

Verdim canım yükselmiş kese görmeye çağırmıyomuş bizim de direk kalp atışı için çapırıyor 15 gün sonra bakalım hayırlısı diyelim
Ohh çok şükür. Olsun canım yeterki sağlıkla ilerlesinde 2 hafta sonra çağırsın. Demekki hulusi o şekilde uygun görüyor.

Aynen canım . Allah'a havale ettim bende ahh ahhh ne günahlara giriyorlar can acitarak.. rabbim onlarada yaşatsın aynısını.
Kızlar böyle şeylere hiç üzülmeyin ben allah'ın bildiğini kuldan saklamıyorum tüp bebek annesi olmak kadar özel birşey yok bence çünkü herşeyi canlı canlı yaşıyorsun her anını benim eşimin yengesi normal yollamı hamile kaldın dedi bende merakını gidereyim normal yolla değil tüp bebek dedim insanları evinizden kovarak değil espirili bir dille bozarak cevap verin ayrıca kız çocuğu gibi özel bir şeymi var peygamber efendimizin de 4 tane kız evladı vardı onun için cahil insanların dediklerine takılıp canınızı sıkmayın lütfen allah büyük onlarada başka bir dert verir siz yeterki yaradanınıza sığının lütfen başkaları için yaşamayın hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…