Evet bende şaşırdım. Sağlıkla gitsin de yeter ki canım razıyım
Aynen öyle canım iki hafta nedirki daha dur 9 ay bekleyeceksin:)) meraklanıp streslenmek hem sana hem bebeğe zarar allah korusun.
Gogsen beyden daha yoğun olduğu için 2 hafta sonraya veriyor olabilir. Sen güzel geçir bu süreci .elini karnına koy hep hisset hep dua et. Suyunu ic yogurt yap evde onu tuket ceviz ye bol bol .guzel guzel beslen hep yatma yuruyus yap kisa kisa yorulmadan.soluna yat bol bol alışkanlık haline getir bunu çok önemli.

Sanırım öyle canım bakalım geçer elbet zaman bir şekilde. Allah o günleride gösterir sağlıkla inşallah. Gece soluma yatıyorum genelde ama sağ tarafa da yattığım çok oluyor farkında olmadan kuzum

Ben dondurmanı tavsiye ederim. OPU süreci tedavinin en zor süreci tekrar yaşamazsın. Hem o zaman 2. deneme için ücret de daha düşük oluyor. 1500 TL verdim ben, her yıl da yenileme ücreti var 400 tl idi sanırım o da

Canım kese için çağırmıyormuş direk kalp atışı için çağırıyormuş bizim merkez inşallah o günleri de görürüm sağlıkla

Ay kuzum benim çok sevindim artmasına hadi inşallah hayırlısı olsun 15 gün geçmezde şimdi Allahım sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah Lekelenmen devam ediyor mu söyledin mi tekrardan doktoruna kuzum

sağol canım ben de öyle karar verdim fazla embriyo kalırsa inşallah tabii :)

Coraspini kes devam ederse dedi kuzum. Sağlıkla devam eder inşallah her bir aşaması zor ve stresli Allah yardımcımız olsun hayırlsı olsun inşallah canım

Yumurta toplamanın olduğu gün eşin de örnek verecek, ona çok dikkat edin. 3 gün perhiz ile vermesi lazım.
tamam canım bizim var daha vaktimiz eylül gibi başlıycaz şu an hazırlık aşamasındayız vitamin vs. verdi doktor kullanıyoruz bir de histeroskopi olucam cumartesi sonra eylül de tüp bebek inşallah

Coraspini kes devam ederse dedi kuzum. Sağlıkla devam eder inşallah her bir aşaması zor ve stresli Allah yardımcımız olsun hayırlsı olsun inşallah canım

Anladım kuzum öyle yaparsın o zaman inşallah gelmez bir daha leke falan Aynen öyle maddi manevi zor bir süreç Rabbim her birimizi mükafatlandırsın inşallah. Amin inşallah canım benim

sonucu güzel olacak inşallah tüm bunlara fazlasıyla değecek daha torun sevcez

tamam canım bizim var daha vaktimiz eylül gibi başlıycaz şu an hazırlık aşamasındayız vitamin vs. verdi doktor kullanıyoruz bir de histeroskopi olucam cumartesi sonra eylül de tüp bebek inşallah

Benim de o vakitlerde olacak 2. transferim, belki aynı dönem hamile oluruz Allah kolaylık versin.

Aynen öyle canım. Valla ben kimseye takılmıyorum. Hamile kaldıktan sonra.once çok takardım tabi. her animi her saniye'yi hamileliğin güzel güzel yaşıyorum.bu yolda emek harcayan herkese rabbim tez vakitte nasip etsin

Sağda güzel . Canım sol dahada kanlanmasını sağlıyor. Sırtüstü kan akışını hafifletiyor.. tabi yatarken neler yaptığımızı bilmiyoruz ama genelde sola sıkılınca sağa don:))

Soluna yat demişsin canım, neden merak ettim. Ben bebekliğimden beri yüz üstü uyurum. Hala yüz üstü uyuyorum. Sakıncası var mı acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…