Soluna yat demişsin canım, neden merak ettim. Ben bebekliğimden beri yüz üstü uyurum. Hala yüz üstü uyuyorum. Sakıncası var mı acaba merak ettim
bebeğin kordonu sağdan geçtiği için kordon üstüne değil de sol tarafa yatmayı öneriyorlar. bebiş biraz büyüyünce istesen de yüzüstü uyuyamazsın zaten canm. şuan beni rahatsız ediyor yüzüstü uyumak.

Soluna yat demişsin canım, neden merak ettim. Ben bebekliğimden beri yüz üstü uyurum. Hala yüz üstü uyuyorum. Sakıncası var mı acaba merak ettim
sola yatmayı öneriyor doktorlar kan akışı daha iyi oluyormuş yüz üstü yatma canım hatta bebeğin hareketini hissedemediğinde tatlı bişiler yiyip sola yatıyorsun başlıyor hemen kıpraşmaya :)

Aaa cokda kilo almamissin( ikize hamileyim cok sukur 7 kilo aldim)
-simdi yat sonra uyuyamazsin
-asil bakacaksiniz ikizlere
-bizim eskiden boyle ilaclarimiz yoktu
:) ama bin sukur bu soylenenlere daha yokmu niye baska bi yere gitmiyon laflarindan cok cok iyi canim

sola yatmayı öneriyor doktorlar kan akışı daha iyi oluyormuş yüz üstü yatma canım hatta bebeğin hareketini hissedemediğinde tatlı bişiler yiyip sola yatıyorsun başlıyor hemen kıpraşmaya :)
Teşekkürler kızlar birşey daha öğrendim sayenizde.

:) Şimdikinden bin kat iyidir. Hamile kalabilsem laf edilse bile üzülmem gibi geliyor. Bebeklerini sağlıkla kucağına alman da nasip olur inşallah:)

:) Şimdikinden bin kat iyidir. Hamile kalabilsem laf edilse bile üzülmem gibi geliyor. Bebeklerini sağlıkla kucağına alman da nasip olur inşallah:)
InSallah canim rabbim herkeslere yaşatsın o zamanda kundaklayin sese alistirin falan filan bende 4 sene bekledim rabbim sanada versin en yakin zamanda

Sol tarafa yatınca kanlanma daha çok oluyormuş rahimde canım. Oyuzden dr. Söylemişti. Bende hep yüzüstü yatardım ama transfer gününden buyana hep sola yatıyorum hep. Bazende sağa.uyurken neler yaptığımızı bilemiyoruz tabiki ama her uyandiginizinda sola yatin

Canım sonuçta şuan olmuşsun neden başlatmıyor 2. günü ilaçlara sonrada transfer olursun 17. 20. günlerde

15 gün arayla olduğu için düzensizken başlamayalım dedi doktorum. Bir sonrakinde başlayacakmışım, umarım o normal bir süre geçtikten sonra olur

15 gün arayla olduğu için düzensizken başlamayalım dedi doktorum. Bir sonrakinde başlayacakmışım, umarım o normal bir süre geçtikten sonra olur

Anladım kuzum benimkide düzensizken başlamıştı tarlusal falan kullandım bi oldu bir daha da olmamıştı ama sorun olmaz demişti ki olmadıda tabi doktoruna güven sen yinede nasıl beklediğini biliyorum inşallah daha fazla beklemek zorunda kalmazsın kuzum

Ohh masallh R
Taze nar suyu rahim kalınlığı için iyi geliyor canım
Yok şükür o konuda sıkıntı ypk heralde

A anneveoglusu canım nasılsın aklim sende kaldı
Sabah da kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Alttan muayene etti çok canım yandı kalkmamla birlikte yine kanama oldu iğne vurdular yatış verdi Dr plasenta arkasında kanama alanı var biraz dedi Dr
şuan kanama azaldı gibi hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah

Selam cnm
Yumurta kalitesini arttirmak icin ben de takviye kullanmistim. IMPRYL diye bisey kullandim. Muhtemel ayni takviye olabilir
Biraz pahali bisey
Selam cnm
Yumurta kalitesini arttirmak icin ben de takviye kullanmistim. IMPRYL diye bisey kullandim. Muhtemel ayni takviye olabilir
Biraz pahali bisey
Peki bu ilaç ise yaradimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…