İyi maşallah bebeğine canım, Allah yardımcın olsun

Test yaptıracam canım daha. Bende dozaj aynıydı zaten yüksek doz veriliyordu bana
Kaç doz alıyordun ki
Dr geldim ve kanama yine başladı bu seferki daha yoğundu Dr yatış verdi yine hastanedeyim canim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin sana bebeğine inşallah sağ salim atlatirsin.
Saol canım yükselmiş 15 gün sonra kalp atışı için çağırıyor bizim dr hayırlsı bakalım
Yükselmesine çok sevindim sağlıklı gebelik olacak inşallah.
Ben de arkadaşlar gibi dayanamazdım keza artık normal bir doğum doktoru araştırmaya başla derim. Benim eski dr um özel bir yer açtı kendine yoksa çağ hastanesinde çok memnun idim. Güvenebilecegin birini bulursun inşallah
Acılarım geldi aklıma nen zor bilirim o ani kanamalar kalbi vücuduna sığmıyor insanın Kara bulut çörekleniyor içine.offf neyseb sen içini daraltma inşallah sağlıkla beraber çıkacaksınız Rabbim ya Şafii adıyla şifa versin

Canım önemli olan bebeğin iyi olması çok şükür iyi. Dahada iyi olacak sen yatıp dinlendikçe geçecek inşallah. Plasenta bu haftalarda kanama yapabiliyor.zmaanla geçecek.

Selam anne adaylarii bende yeniyim bugun transferimin 4.gunu heycanla bekliyoruz gubler gecsin diye bugun 5 saatlik bi yolculuk yaptim evime geldi soktor bi skinti olmicani soledi ama yinede insan korkuyor varmi bole yolculuk yapan aranizda bu arada bahceci umut tup bebek merkezinde yaptirdim tedavimi sormak istedigin bisey varsa yardimci olurum

Merhaba hayırlı pozitif sonuç almayı nasip etsin Rabbim. Kanama yoksa yolculuk pek sorun olmaz sanıyorum. Allah korusun

Merhaba hayırlı pozitif sonuç almayı nasip etsin Rabbim. Kanama yoksa yolculuk pek sorun olmaz sanıyorum. Allah korusun
Yok kanamam cok sukur arada kasiklarima sanci giriyor goguslerim acio baskada bisey yok ama ben cok yatmiyorum zaten doktorum sabah aksam jel i kullanip yarim saat yuruyus verdi gun icindede agir kaldirmadan ev isi yapmadan evin icinde dolaniyorum sen hangi asamadasin

Selam, hayırlı olsun, inşallah sonucun çok güzel olur. 3. gün embriyosu ise ben 5-6-7. gülerde bol dinlenmeni tavsiye ederim.

5.gun embriyosu konuldu nedn 5 6 7 dediniz o gunlerdemi yerlsme oluo

Benimki 3. gün embriyosuydu da o yüzen o günler tutunuyormuş genelde. 5. gün emriyosu için 2-3-4 günlerde tutunuyor genelde yazıyor. Kısmette var ise zıplasan da tutunur, 8. gün de tutunur da işte, elimizden geleni yapalım diye araştırıyor insan :)

Bende hep okiyorum burda biri diyor sacimi bile yatakta yikadilar brii diyo kapiyi bile ittirmedim ama tutmamis biride diyo bende isime basladim ozellikle yatmadim tutmus allah nasip ederse olucak ya nasip değilse bida deneriz:)

Bende hep okiyorum burda biri diyor sacimi bile yatakta yikadilar brii diyo kapiyi bile ittirmedim ama tutmamis biride diyo bende isime basladim ozellikle yatmadim tutmus allah nasip ederse olucak ya nasip değilse bida deneriz:)
Çok da abartmamak lazım olacağı varsa oluyo her şey nasip. Tedbiri elden bırakmayalım. Ben ilk 3 gun yattım mümkün olduğunca 4. Gün akşam yemeğine misafirim vardı bi de 1.5 yasinda kızım sürekli kucağımda. Ama 3 gun dikkat etmiştim.2 gün banyo yasaktı 3. Gün banyo yaptım. Burda 10 gun dus almayani gördüm ama olmadı mı olmuyor.

Canım Allah yardımcın olsun saglıkla bebişini kucağına alırsın inşallah Hamile kalmakla sorunlar bitmiyor demekki. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…