Ben yeni başladım tedaviye, hareket rahim de kanlanma yapar bebeği besler kanama yoksa hareket iyidir hafif tabi

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün g geçirmeniz dileğiyle

Tedavilerinizden nasıl yanıt aldınız kızlar
Çok şükür ilk denemem ikizlere hamileyim canım bugün ayrıntılı ultrasyonumuz var

Cok sevindimm ilk denemenmiydi canm 11.gun idrarda cimti yani cift cizgi :)
Canim ben 7. Gunu yaptm silik cikti 9. Gun yaptim kop yoyu cikti 11. Gun yapti daha koyu cikti simdide hastane yolundaym☺ evet ilk denemem 8. Yilima giricem evliligimde hic gebelik gecirmedim

Çok şükür ilk denemem ikizlere hamileyim canım bugün ayrıntılı ultrasyonumuz var
Maşallah sorunsuz bir kontrol olur inşallah. Bende sizin gibi ilk seferde güzel sonuçlar alırım inşallah
Canim ben 7. Gunu yaptm silik cikti 9. Gun yaptim kop yoyu cikti 11. Gun yapti daha koyu cikti simdide hastane yolundaym☺ evet ilk denemem 8. Yilima giricem evliligimde hic gebelik gecirmedim
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.

Ameliyatın etkileri de 1 ayda anca geçer demişti. Benim 2 tüpüm de kapatıldı ya, vücudun en az 1 ay dinlenmesi lazım demişti o zamanda. Bekleyeceğim mecburen. Allah hepimize sabır versin, güç versin beklemek için.

Günaydın kızlar. Bu gebelikte kanama olayı eskiden de bu kadar çok muydu son zamanda mı arttı :) herkesin kanaması var. Ben de 3 haftadır hiç kesilmeyen kahverengi lekelenmelerime alıştım artık. Hayırlısıyla bir atlatsaydık şu sıkıntılı süreçleri.

Tedaviye yeni başlayan yada tedavisi devam eden arkadaşlara da tez zamanda hayırlı ve güzel haberler dilerim. Dualarım sizinle

Yok yahu biz yeni kadınların hormonları arızalı vücudumuz dirayetsiz eski kadınlarda yokmuş öyle
Amin.

Aynı gün transfer yapılmış canım hayırlısı bende bütün belirtiler bitti :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…