Canım bir daha yaşama inşallah Allah yardımcın olsun yavrunla sağlıklı bir şekilde dön evine geri inşallah

Selam canım 4. günü olmuş sıkıntı olacağını sanmıyorum doktorunda sıkıntı yapmamış zaten inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsın

Selam,
Ben de bahçeci umut da tedavi oluyorum. İlk 3 gün 1,5 saati geçecek yolculuk yapmamam söylenmişti, sonrasında sorun olmaz denmişti. Umarım olumlu haberlerini alırız.

Kızlar benim yine dün kanamam oldu doktora gittim bebiş iyi dedi.haftasiyla uyumlu dedi.yinede tedirgin oldum.lekelenme devam ediyor.iki gun rapor aldım evde dinleniyorum.umarim bir an önce geçer.

Canım ya kıyamam şu kanamalar raht bırakmıyor kimseyi Allah yardımcın sağlıklı bir şekilde devam etsin hamileliğin inşallah dualarımdasın hep

Canim ben 7. Gunu yaptm silik cikti 9. Gun yaptim kop yoyu cikti 11. Gun yapti daha koyu cikti simdide hastane yolundaym☺ evet ilk denemem 8. Yilima giricem evliligimde hic gebelik gecirmedim

Çok güzel canım inşallah bugün kan değerlerinde de güzel sonuçlar alırsın

Anladım kuzum o zaman doğru söylüyor doktorun olsun 1 ay daha beklersin Allahım sonunu güzel eylesin inşallah. Amin amin inşallah canım benim

Günaydın canım doğru söylüyorsun ama benim takibime göre son zamanda baya bir arttı bence ya Allahım herkese yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah razı olsun kuzum amin

Çok şükür ilk denemem ikizlere hamileyim canım bugün ayrıntılı ultrasyonumuz var

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. Kaç yaşındaydın? Ben de 33 yaşındayım da 2. denemede 2 tane embriyo için ısrar etmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…