Günaydın kızlaarrrr, bugün 8. Günüm test yapmamak için zor duruyorum

Canım kaçıncı gün embriyosuydu bence sabrettin sabrettin bir gün daha sabret 5. gün embriyosuysa yarın falan yap ben öyle yapmıştım ayy inşallah güldürür Allahım yüzünü

Geçmiş olsun korkma canim. Bende oldum uygulanan şeyler farklıydı bana ama korktuğum gibi değildi:)

Canım kaçıncı gün embriyosuydu bence sabrettin sabrettin bir gün daha sabret 5. gün embriyosuysa yarın falan yap ben öyle yapmıştım ayy inşallah güldürür Allahım yüzünü
5. Gündü dileğim arife transfer oldum transfer gününü saymayınca bugün 8 ama ben transferden sonra 5. Gün çatlatma iğnesi yaptım ondan yanıltır diye korkuyorum

Az kalmış canım, ben de 8. Gün idrar testi yapmıştım ama negatif görüp sonra pozitif alan arkadaşlar var. Boşuna üzülürsün sonra.
Evet bende çok diyodum okadar beklemişsiniz bi kaçgün daha bekleyin diye ama öyle olmuyomuş insan zaman geçtikçe sabırsızlanıyomuş A anidefteri

Hiçbirşey olmaz merak etme, korkacak birşey yok, doktoruna güven gerisini düşünme

Evet bende çok diyodum okadar beklemişsiniz bi kaçgün daha bekleyin diye ama öyle olmuyomuş insan zaman geçtikçe sabırsızlanıyomuş A anidefteri

O duyguyu ben de yakın zamanda yaşadım biliyorum :) Çok güzel telaşlar, umarım sonucu güzel olur güzel haberler verirsin bize.

Benimde 5.gun oldu ilk gunler daha pozitiftim olumlu dusunuodum hayta herkeze oldu bence inaniyorum diyorum ama gun gectikce endiselerim basladi acaba oldumu olmadimi hep dusunceler kafamda gunler gecsin olumlu yada olumsuz bi sonuca baglansin bole beklemek daha zormus

Canım inşallah çok kolay geçer hemen toparlarsın Allah yardımcın olsun

5. Gündü dileğim arife transfer oldum transfer gününü saymayınca bugün 8 ama ben transferden sonra 5. Gün çatlatma iğnesi yaptım ondan yanıltır diye korkuyorum

Aa öyle mi kuzum o zaman sen hiç yapma yanıltır evet en iyisi 10. güne kadar bekleyip direk kan vermek hiç aklını karıştırma kuzum herşey günlünce olsun inşallah

Evet canım insan ilk başlarda hep olacak diye düşünüyor ama gün yaklaştıkça korkular başlıyor ya olmazsa diye tedirgin oluyor insan bende yaşadım ama inan sanada bebeğinede bir faydası olmuyor o yüzden at kafandan o olumsuz düşünceleri bol bol du et güzel düşün güzel olsun inşallah canım

Dün bugün regl tarihim, dün akşam çok karnım ağrıdı, kesin kanamam olacak dedim korktum baya. Dayanamadım gece çıktık progestan vurdurduk bir adet. Yalnız iğneyle beraber 24 saat çok rahat ediyorum, ağrılar geçiyor, bana sanırım düşük tehlikesi ve hep yatma verecek öyle hissediyorum. Salı günkü Dr. randevumu bugün 16:30 a aldım. Tahmini 2000 i geçmiştir bhcg, heralde keseyi de görürüz inşallah. Dualarınıza beni de ekleyin olurmu kızlar

Canım hiç öyle kesin düşük tehlikem vardır diye düşünme güzel düşünmeye çalış stres yapmaki bebeğinde etkilenmesin adet zamanlarında ağrı olması çok normal her hamilelikte oluyor genelde adet zamanlarında ağrı hatta bazısında kanama bile oluyor sende olmamış çok şükür iğneyi yaptırmanda iyi olmuş dualarım seninle hayırlısıyla görürsün bugün yavrunu inşallah ama göremezsende üzülme daha erken çünkü genelde 5000 lerdeyken görünüyor gönlünce olsun herşey inşalah kuuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…