Bugün son kez test yaptım canım, ayın 30 una ultrason randevusu verdi. Senin değerler nasıl, muayeneye ne zaman giriyorsun. Moralin nasıl en önemlisi
Bana da on gün sonraya verdi. Normal dedi şimdilik tabi kalp atışı almadan gebe kabul etmediklerini söyledi daha kesin değil gözüyle bakıyoru bende. Sen 3 defa mı yaptırdın testi

Insallah arkadasim hersey guzel olur bugun sol kasigimda agri var evde yalnizim esim calisiyor ailemde yok burda mecbur kendim kalkiyorum yemek hazirliyorum az cok evde dolaniyorum hep yatamiyorum umarim guzl sonuclar alicaz

Ağrılar bende de olmuştu kullandığımız ilaçlarda yapıyor belirtileri hiç düşünme canım. Hafif işler yapman gayet iyi canım kan dolaşımı olmuş olur ama eğilip uzanmadan kendini yormadan inşallah güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle

Kuzum korkma stres yapma yat sürekli ve bol su iç doktorunada söyle iğne verir mutlaka Allahın izniyle görürsün keseyide inşallah canım benim

Kim ki dr

Aminn. Histereskopiden sonra 1 ay beklemekte fayda var. Histereskopiyi çok ertelemesen iyi olur. Beklemek çok zor oluyor adet düzensizliği vs olursa. Allah yardımcın olsun

Bana da on gün sonraya verdi. Normal dedi şimdilik tabi kalp atışı almadan gebe kabul etmediklerini söyledi daha kesin değil gözüyle bakıyoru bende. Sen 3 defa mı yaptırdın testi
Öyle tabi inşallah kalp atışlarını da duyarız hayırlısıyla. İlk testi erken yapmıştım ben 9. Gün dü. 11. Ve 15. Günü doktor istedi.

Aminn. Histereskopiden sonra 1 ay beklemekte fayda var. Histereskopiyi çok ertelemesen iyi olur. Beklemek çok zor oluyor adet düzensizliği vs olursa. Allah yardımcın olsun
hısterskobıden sonra 3-4 hafta bagısıklık sıstemı ıle alakalı bı ılac kullanacakmısım bıde estrıfem bı ay sonrasnda transeferı olacak ınsaallah. ılkındede doktor cok garantı konustu ınsaallah bu sefer yuzumuz guler ve daım olur. Rabbım hepımızn yardmcısı olsun Cumanın hurmetıne dualarımızı kabuk etsn ınsaallahh

Amin canım inşallah vücudunun toparlanmasına çok sevindim darısı bana inşallah Allahım bu kez sonuna kadar sağlıklı bir şekilde gitmeyi nasip etsin canım benim

Banada cikar gibi gelio zaten beklemekten skilio insan 10.gun yaptiryim diyorum balalim:) sen ne durundasin hamilemisin tedavidemisin

Aynen en zoru test gününü beklemek zaten hayırlı sonuçlar alalım hepimiz inşallah Bende şuan dinleniyorum canım 1 ay önce düşük yaptım Allahım tekrardan nasip eder inşallah

2. denemem. iki hafta önce düşük yaptım. cok teşekkürler. şimdi hcg düşmesini bekliyorum.

Aynıyız seninle gerçekten en son kaç çıkmıştı hcg benim 1 aydır düşmedi en son 33 oldu canım kanamanda devam ediyor mu çok zor birşeymiş Allahım yaşatmasın bir daha inşallah kimselere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…