Hiç öyle vesvese yapma canım. İnşallah sorunsuz geçer. Benim bugünkü sonucum 2400 çıktı ama doktor ayın 30 unda gel dedi. Rahat insanım ama artık merak ediyorum . Başka doktordan randevu alıp ultrasona mı girsem napsam :)

Canım genelde zaten 1 hafta sonra çağırıyorlar bence sabredebilirsen sabret 30 unda git hem kalp atışınıda duyarsın belki inşallah

Sekreterine sordum 2000 lerde kese gözükür mü dedim, gözükür dedi. Valla bilemiyorum ki hiç.

Benim DR da telefonda AAA o kadar ağrı olmaması lazım ama Allah Allah bi iğne yaptır itersen modunda. Ben çok gıcık olmaya başladım. Adam çok bilgili çok iyi bir dr ama çok hastası var. Ben en başından beri iki defa söyledim. Dedimki annem iki düşük yapmış beni 8 ay düşük iğnesiyle doğurmuş, Teyzem iki düşük yapmış, iki kuzenimi hem dikerek, hem 7 ay yatarak hem düşük iğnesiyle doğurdu. Bak bugün gittiğimde gene söylücem ya bunu unutmuş olacak ya da olmaması lazım, kanama olursa korkarız derse, ben Ankarada yeni Dr arıcam valla.

RABBİM yar ve yardımcın olsun.bende aynı t şeklindeydi düzeltildi.bende miyom yoktu.birde bana laroskopi yapıldı.insallah atlacataksin.çok şükür hamileyim insallah kesesinide görürürüm.

Insallah arkadasim hersey guzel olur bugun sol kasigimda agri var evde yalnizim esim calisiyor ailemde yok burda mecbur kendim kalkiyorum yemek hazirliyorum az cok evde dolaniyorum hep yatamiyorum umarim guzl sonuclar alicaz

Kızlar kafamda deli sorular 3 gündür lekem geliyor.progestan iğne kullaniyorum.en son hcg 145 çıkmıştı.doktor bir daha gerek görmedi.önümüzdeki hafta kese için çağırdı ama ben korkuyorum leke geldiği için acaba sıkıntı mı var ki

canım 2000'den sonra vajinal olarak rahat görünüyor kese. Hatta benim 2100'de karından gördü. İnşallah görürsün sen de ve sorunsuzca ilerler. Doktorunla ilgili şüphelerin varsa da değiştirebilirsin, başlarda değiştirmek daha avantajlı oluyor.

Lekelenme tutunma icin oluyor diyorlar canm gonlunu ferah tut eger kanamada sekline donerse ozaman skinti oluyormus ama hafif hafif pembe lekeler tutunmasi demek

Insallah arkadasim hersey guzel olur bugun sol kasigimda agri var evde yalnizim esim calisiyor ailemde yok burda mecbur kendim kalkiyorum yemek hazirliyorum az cok evde dolaniyorum hep yatamiyorum umarim guzl sonuclar alicaz
Cnm içini ferah tut.benimde hep sol kasigim ve bacağım ağırdı hatta lekelenmem oldu hala var.tam olmadi derken çok şükür pozitif sonuc aldim hatta degerlerim bile 29-54.44-145 son anda tutundu o yuzden icini ferah tut.iyi düşün iyi olsun.bol bol dua.insallah sende pozitif sonuç alacaksin

Teşekkür ederim canımcım, inşallah bugün gürürüz. Bazı Dr lar psikolog gibi detaylı anlatıyor, rahatlatıyor benim öyle birine ihtiyacım var. Ankarada hamile arkadaşlardan DR tavsiyeleri var mı acaba. Özel hastane olabilir...

Insallah canm bende herlde 12.gunu bekleyemem 10.gun yaptiriyim diyorum testi bugun daha 5 :)

Saol cnm insallah oyledir keseyi gorseydim biraz daha rahatlardim offff geçmez bu hafta
Geciyo canm ya tedaviye basladigim 2 ay oldu bi sekilde geciyor benim baya zor oldu ohss oldum yumurtalar toplandiktan sonra 10 gun kimildayamadim bile hep yattim cok agir gecti ama oda gecti iste buda gecicek sonu guzl olucak inaniyorum

bol bol guzel haberler alacagımız bır gun olsunn kızlar. kimyasaldan sonra uc ay oldu vucudum ancak duzene gırdı sanırm ılk defa bu ay 10 gun arayla adet olmadm yanı. sanırım onumuzdekı adette bnde hısterskobı yaptırp dondurulmus denıyecem orda onlar beklerken kendı kendımıze denemekte bı degısık hıssettırıo

Geciyo canm ya tedaviye basladigim 2 ay oldu bi sekilde geciyor benim baya zor oldu ohss oldum yumurtalar toplandiktan sonra 10 gun kimildayamadim bile hep yattim cok agir gecti ama oda gecti iste buda gecicek sonu guzl olucak inaniyorum
çok geçmiş olsun cnm.RABBİM yar ve yardımcımız olsun.teşekkürler iyi dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…