yok şuan kanamam yok hcg 10 çıktı. çok çabuk yükseliyor fakat düşüşler genelde biraz yavaş ilerliyor. amin çok zor. bazen beterin beteri var diyor insan. dış gebelik korkusu yasadık. Allahtan değilmiş.

Anladım canım çok şükür sıkıntı çıkmadan düşmüş seninkide bende hala lekelenme var biran önce geçer inşallah evet yavaş düşüyormuş Allah kormuş dış gebelik zor diyorlar kese falan görmemiştin o zaman değerlerden mi anlaşıldı

evet malesef hcg yükseldi sonra düşüşe geçti yoksa tekrar yükseldi. saçma sapan oldu değerler. neyseki suan düşüşte cok şükür. seninde düşer inşallah

Anladım canım çok geçmiş olsun atlattık şükür benimde haftaya kadar sıfırlanır inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda

Aminn. Bu süreçte beklemek en zoru zaten hep birşeyleri bekliyoruz. Doğru zamanda olsun da razıyım, ben emeklerimiz boşa gitmez umarım bu sefer.

Kızlar kontrolden geldim Dr yumurtalar coşmuş dedi ama öne çıkan yok dedi pazartesi tekrar kontrole çağırdı lucrin dozu 7,5du 5e indirdi gonalf 150 devam 6 gün kullanıp tekrar kontrole gitmiş olacağım.

Bu yazıyı yazdım ama göndermeden siteden çıkmışım nasıl olduysa

canım ben Ankara'dayım. Doktorum çok şeker bir adam. Acayip rahat ve bilgili, tecrübeli. Seni de çok rahatlatıyor. Terapi gibi geliyor bana her muayene. Denemek istersen Tobb Hastanesinin yanındaki Akplazada muaynehanesi var. Op Dr Tamer Bilensoy. Muayene ücreti de diğer özel doktorlara göre daha makul.

iyim kuzum allah şükür 2ay sonunda neyseki evimii güzelce tertemiz ettim. Sen nasılsın kuzucum senin değerler kaçtı düşük olduğunda ne kac zamanda düştü değerler?
Temizliklere başladığına göre iyisin demek ki kuzum :) Çok sevindim, maşallah sana Ben de kanamam olduğundan beri evi temizleyemiyorum temizlikçi alıcam artık bu haftasonu

Cukumambar koru hastanesine gidiyorum dr.ahmet özek çok çok memnunum.sanki yakın arkadaş gibi sohber edip anlatıyor en küçük detayı dakikalarca bilgilendiriyor.gorusebilirsin istersen ben doğum paketi aldım. Doğum da orada doktorum yapacak.hastane ortamı çok güzel.

Evet canım bende senin gibiyim ilk zamanlar çok ümitliydim hep olcak diyodum ama test günü yaklaştıkça korkuyorum olmazsa diye o yüzden bi an önce yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…