Busgok0606 nasıl geçti ayrıntılı canim
Sonuclarımız iyi çıktıda canım devlete gitmiştim hiç beğenmedim hiç boyları şu kadar gramı şu falan yok 5 dk da bitirdi gıcık oldum kağıt verdiler aminyum sıvısı yeterli falan yazıyorsa 1 hafta geri çıktılar bi geçemedik öne

Çok şükür bisey çıkmamış. Rahat rahat görürüm diyoruz ayrintilida ama bazı dr.lar hemen hopp bitiriyor. 1 hafta geri yada önde çıkması sorun olmuyor bildiğim kadarıyla. Ikizler birde toparlarlar inşallah annesi .

ben dun hısteroskopı oldum rahım dar mıs . merak ettıgım su dar oldugu ıcın rahım ıcı ıncelenmemısmı oluyor. rahım ıcı ınceleme dıe bılıorum hısteroskopıyı

RABBİM yar ve yardımcın olsun.bende aynı t şeklindeydi düzeltildi.bende miyom yoktu.birde bana laroskopi yapıldı.insallah atlacataksin.çok şükür hamileyim insallah kesesinide görürürüm.
ben dun hısteroskopı oldum rahım dar mıs . merak ettıgım su dar oldugu ıcın rahım ıcı ıncelenmemısmı oluyor. rahım ıcı ınceleme dıe bılıorum hısteroskopıyı

Saol kuzum inşallah zekai zahir burak hastanesine gittim canım ankaranin büyük hastanesi sözde ama ilgi hiç yok boyu yok kilosu yok çok sinir oldum

Saol kuzum inşallah zekai zahir burak hastanesine gittim canım ankaranin büyük hastanesi sözde ama ilgi hiç yok boyu yok kilosu yok çok sinir oldum
İlgi alaka olmaz doğrudur ama özel hastaneler sorunlu hiç bir hastayı işleme almaz direkt ya Zekai Tahir e ya da Etlik Zübeyde hanım a yollarlar. Risk varsa bil ki bu ikisinden birinde doğum yaparsınız. Çok yoğun hastaneler onlar da kendi çapında haklı. İyi geçmiş sonuçta çok şükür sorun olmasın da yine görürsünüz minnagi.

Doktordan çıktım arkadaşlar. Bu bel ağrısı, batmalar kramplar normal, şu an rahmindeki kan dolaşımı 2 katına çıktı, rahimin şekilden şekile giriyor, vücudun bu yeni duruma alışmaya çalışıyo, progesteron zaten kabızlık ve gaz yapar o da sancı yapar dedi. Kanaman olmadıktan sonra problem yok dedi. Bol bol yat dinlen, yediklerine dikkat et dedi. Tüm sancılı ve benim gibi endişeli arkadaşlar için de yazmış olayım...

Ayrıca karından ultrasonla baktık, tabi daha çok erken. Fakat 1 keseyi kesin gördük, 2. Ve 3. Yü de gördük ama daha erken 1 kesin, 2. Ve 3. ye kesin var demicem çarşamba kesinliğine bakıcaz dedi. Sonrada ben ne zaman 3 koysam 3 tutuyo yaw dedi :)

Ben de oraya gitmiştim hiç bi açıklama yapmıyorlar zaten çok kötü bo hastane bence. Aşırı yoğun üstelik doktorlar da bıkmış gibi. Boyunu kendin hesaplayanilirsin bacak boyunu 7 ile çarp.

kızlar iyi ki varsınız.sizleri tanımıyorum ama dertler sevi

Gözün aydın canım Peki 3 tutarsa riskli olmazmıymış

Hadi gözün aydın canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Maşallah canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Bugün transferinin kaçıncı günüydü karından kese görüldüğüne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…