Maşallah canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Bugün transferinin kaçıncı günüydü karından kese görüldüğüne göre

Çok teşekkür ederim. Amin hepimize inşallah. Bugün 16. gündeyim canım ama bhcg 2000-2500 civarı olmalı. 14. gün sabah 1123 çıkmıştı. dr saatinde 56 saat falan geçmişti. regliye göre 4+2 deyim. 8. gün belli oldu pozitifim.

Hiç bişi görmemiş olsaydı bile kabulumdü, yüzyüze konuşmak çok rahatlattı beni kızlar. Şimdi de az bi ağrım var, takmıyorum.

Son düzenleme:
Valla nerden baslayiyim bilemedim.2 kere tüp bebek denedim 6 yıl önce olmadi.son denemeden 1 yil sonra kendiligimden hamile kaldim menapoza girdim diye gittim meğer 8 haftalik miş kızım ama onuda 5 aylikken kaybettim.3.denememde sagliksiz gebelik oldu 7 haftalik düştü.simdi hamileyim ama keseyi insallah onumuzdeki hafta cumartesi bakacak bu arada lekenmerim var

Riskli olur tabi olmaz mı, ama henüz o konuya gelemedik, soramadım :) Çarşamba bi bana kesin sayı versin de o zaman konuşucam
Ama o kadar çok varki üçüz doğuran, benim doktorum sen üçüz taşıyamazsın bünyen kaldırmaz dedi mesela. Amaaan oldunda isterse beşiz olsun

Canım benim ya çok zor şeyler inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder, lekelenmelere herkes normal diyo

Ama o kadar çok varki üçüz doğuran, benim doktorum sen üçüz taşıyamazsın bünyen kaldırmaz dedi mesela. Amaaan oldunda isterse beşiz olsun

4 embriyom vardı, 3 kalırsa 3 ünü de koyar mısınız lütfen ben rüyamda gördüm demiştim. Yeni ameliyatlısın (histeroskopi) zor taşırsın ama dedi o zaman. Transfer günü gerçekten 1 çok iyi 2 adet orta embriyom kaldı. Ortalardan 1 tane dondurmaya gerek yok, 3 ünüde koyuyorum dedi, ameliyat masasında karar verdik, tamam 3 istiyorum dedim. Bugün 3 üz olup sağlıklı doğuran yok mu dedim. 30. haftasında 3 üzlerini sağlıklı doğuran hastam var, neden olmasın bakıcaz bakalım bi çarşamba olsun dedi.

Allah yardım edecek inşallah, 1-2-3 fark etmez, ne olursa artık şükürler olsun dicem.

Aramızda bir gün var benimde bugün transferin 15.günü. Dr 10 gün sonra ultrasona gel dedi kalp atışı alınmadan hamile saymıyor. Benimde adet sancım var arada batma bacaklarıma inen ağrılar. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla ilerler

Allah yardimcin olsun gerckten zor seyler yasamissin insanin pisikolojisi bi sure sonra kaldiramiyor artik allah yardimcin olsun insallah bu sefer guzl sonuclanir bebegini alirsin kucagina saglikla

Riskli olur tabi olmaz mı, ama henüz o konuya gelemedik, soramadım :) Çarşamba bi bana kesin sayı versin de o zaman konuşucam
Maşallah cnm gözün aydın insallh en guzel şekilde gelir devamı..benim bir tandigimin 3tane kızı oldu 4aylik oldular bile ama tBiki zor bi surec geçirdi.35yaşındaydı..hersey gonlunce olsun

Çarşambadan 1 hafta sonra da kalp dedi bana. Aslında aşağı yukarı aynı zamanlar, fakat seninki ikisini bir muayenede kesinleştirecek demekki... hepimiz için hayırlısı olsun, ve çok güzel olsun inşallah canım.

Yaa cok sevindim gercekten benimde sancim agrim oluyordu yazdiklarin icimi ferahlatti saol . 3 tane koyulmasi yasak değilmi canm 3 ude tutarsa dusunemiyorumm bicir bicir 3 tane bebek

Evet benim dr alttan muayene yapmıyor direk kalp atışı için çağırıyor zaten kalp atışı almadan gebe kabul etmiyor. İnşallah sağlıkla duyarız kalp atışını ben yinede çok kaptırmak istemiyorum kendimi yine bir yıkım yaşamamak için. Bakalım hayırlısı canım

Bende de dün çok oldu batma özellikle sol kasık yanmayla beraber sancı oldu ayrıca bende rahim bölgesinde adet ağrısı oluyor sanki adet oldum olacakmışım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…