Kızlar günaydın biraz moralim bozuldu size danışmak istedim persembe günü transferim oldu 5. Gün embiryosu dün kaşık ağrım batmam vardi ama şuan yok hafif bi bel ağrım var oda üşütmüşte olabilirim acaba yavrularım tutunamadi mı ondan mi hic bi belirti hissetmiyorum ne dersiniz

Canım içini ferah tut daha transferin yeni ve hergün batma ya da ağrı olacak diye bir şey yok kiminde hiç ağrı sızı olmadan hamile kalıyor daha senin için çok erken inan bana rahat inşallah olumlu sonuç alırsın Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar bugün kontrolümüz var dua edin bi sorunumuz çıkmasın bide 12. Haftada cinsiyet öğrenen var mı benim arkadaşım 12. Haftada bir ihtimal erkek gözüküyo demiş bebişi erkek :) çok erkenden heycanlandım

Kızlar gunaydin. Dün histereskopi oldum. Sonrasında agrım vardı. Bütün gece boyunca. Orda da ağrı kesici yapıldı. Ama eve gelince yine devam etti. Ağrı kesiciler faydasız di. Şimdi biraz daha azaldı agrım ama hala devam etmekte. Saat 2 de de ise gitmem gerekiyor ama kararsizim. Histereskopi sonrası ise gidenler varmi

Bende az sonra olucam öyle ise rapor isteyeyim o zaman

Merhaba arkadaslar tup bebek yaptiranlara yaptiracaklara tedavileri hayırlı olsun insallah. Tutanlar da insallah sag salim kucaklarina alsinlar. Yorumlar cok oldugu icin hepsini okuyamadim. Ben de Anatalya IVF de baslayacagim insallah tedaviye. Normalde bu ay baslayacaktik olmadi. Estradiol hormonum yuksek cikti. Doktor dogum kontrol hapi verdi. O da migrenimi artiriyor ama yapacak bisey yok. Bu durumda olan var mi? Sonradan duseen ve tedaviye baslayan.Antalya IVF de yaptiran var mi?

Ben daha ince iki asilama bir tup bebek yatirdim Isparta tip fakultesinde. Olumsuz sonuclandi. Ama hic bu kadar incelenmedi. Estradiol hormonum hep yuksekmis ama hep normal denildi. Bu hormon yumurta kalitesinde onemli sanirim. Benim yasim 33. Bu durumları yasayan var mi acab?

Ben de oraya gitmiştim hiç bi açıklama yapmıyorlar zaten çok kötü bo hastane bence. Aşırı yoğun üstelik doktorlar da bıkmış gibi. Boyunu kendin hesaplayanilirsin bacak boyunu 7 ile çarp.
Aynen canım valla bitsin modundalardi doğumunda orda gözüküyo hicde hoşuma gitmedi sami ulusala gitmek istemiyorum malesef özelde de yatıramam katlanacam mecburi

Riskli gebelik bolumune gidiyorum canım yok yani hani boyu şu kilosu şu dese sorun yok yoğun bi hastane zaten gerginler surekli

Merhaba ben antalya ivf de tedavi gordum. 2 kez. Guzel bir hastane memnun kalirsiniz ins.

Kemal özgür doktorumdu. 1. Denem dusuk oldu. Suan 2. Transferden pozitif sonuc aldik. 4 haftalik muhtemelen. Stress yapmayin ve tedavi oncesinde beslenmenize dikkat edin yumurta kalitesini gercekten etkiliyor. Hangi dogum kontrolu verdiler size

Aynen canım valla bitsin modundalardi doğumunda orda gözüküyo hicde hoşuma gitmedi sami ulusala gitmek istemiyorum malesef özelde de yatıramam katlanacam mecburi
Doğum yapan bi arkadaşım ve çok memnun kaldı belki orası daha duzgundur. Ama ben infertiliteye gittim ilk baktım ordan bi sonuç alamiycam ozele gitmiştim mecbur

Riskli gebelik bolumune gidiyorum canım yok yani hani boyu şu kilosu şu dese sorun yok yoğun bi hastane zaten gerginler surekli
Evet fazlasıyla gergin durumda hepsi. Arkadaşım özel hastanede doğum yapacaktı terslik var demişler sormamislar bile bindirmisler ambulansa göndermişler Zekai tahire orada yaptı doğumu. Yani zor da kalınca insan bakmıyor suratsız olmalarına sonuçta çok şükür işlerini yapıyorlar ama insan hamile iken özel ilgi alaka istiyor bizim durumumuza göre de bu normal tabi. Rabbim kolaylıklar nasip etsin zor bir süreç inşallah sorunsuz doğar yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…