Düşük ile sonuçlanan gebeliğinmde 11. Haftada büyük ihtimalle erkek demişti dr 12. Hafta bitimi düşük yaptım erkekti.

Hayırlısı ile sorunsuz geçer inşallah. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah gerisi önemli değil.

Rahim dar içeriye giremedik mi dedi.bu asistanlarin işi gücü insanı tereddüte bırakmak.sen doktor ile konuş
EVET SORMA SONRA DR MESAJ CEKTIM. RAHIM DAR PATOLOJI SONUCU BEKLEYECGZ DEDILER BANA BILGI VEREBILIRSINIZ SONUC NEDIR DIE DR MSJ ÇEKTIM DR DA: RAHIM DAR T UTERUS PATOLOJI SONUCU CIKINCA GÖRUSELIM DEMIS

EVET SORMA SONRA DR MESAJ CEKTIM. RAHIM DAR PATOLOJI SONUCU BEKLEYECGZ DEDILER BANA BILGI VEREBILIRSINIZ SONUC NEDIR DIE DR MSJ ÇEKTIM DR DA: RAHIM DAR T UTERUS PATOLOJI SONUCU CIKINCA GÖRUSELIM DEMIS

Geçmiş olsun canım. Benim de histroskopimin sonucunda T uterus yazıyordu ama müdahele ile düzeltildi yazıyordu. İlaç vermediler mi sana, ben 5 gün antibiotik kullannıştım. biraz ağrım oldu, 1 hafta kanamam oldu.

Bende de dün çok oldu batma özellikle sol kasık yanmayla beraber sancı oldu ayrıca bende rahim bölgesinde adet ağrısı oluyor sanki adet oldum olacakmışım gibi.

2 gündür bende de feci bir adet ağrısı var geliyo gidiyo. ilk geldiğinde kesin adet olucam ben dedim o yüzden gece çıktık progestan yaptırdık. Dr herşey normal, dayanamayacağın ağrın olursa parol iç, en az 1 hafta progestan da yok dedi :)

Kızlar bıgün Kayseri Acıbadem tüp bebek merkezine gittim. PCOS hastasıyım daha önce aşılama için tedavi gördüm birkaç kez ama eski doktorum işlem yapmadan iptal etti şimdi bugün başlayacak Çağlar bey . Heyecan çok fazla ama bunun yanında kafam karışık dün adet olamadım doktor bir ilaç daha al dedi aldım azcık oldu bugün de çok az bugün birinci gün gibi çağlar bey sorun değil dedi hadi bakalım
Bu arada doktoru çok sevdim dinamik biri muayenesi de çok kısa sürdü gonal f ile yüksek bir dozla başladık

Pkos ve yüksek doz gonal f??? Ohss olmayasin sonra. Benim 100 UI dozda başlamıştı tedavi ona rağmen 15 yumurta ve ufak çaplı ohss geçirdim over torsiyonu geçirdim ameliyat olmak zorunda kaldim. Ve e2 takibi yapılmaması da ilginç

Kızlar gebelikte kulak tıkanıklığı yaşayan var mı? Yaklaşık 1.5 aydır her sabah tıkanıyor akşam açılıyor. Hani yolculukta basınctan vs tıkanır ya aynen o şekilde. Dün doktora gittim bunun için adam baktı bi şey yok geçer kendiliğinden dedi burun tıkanıklığı varsa o da yapar dedi.ne 9burnuma baktı ne boğazına.bosuna hastaneye kadar yordum kendimi. Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Başka doktora da gitmeyi düşünüyorum. Var mı nu durumu yaşayan?

Inşallah canım allah razı olsun çok şükür

Doğum yapan bi arkadaşım ve çok memnun kaldı belki orası daha duzgundur. Ama ben infertiliteye gittim ilk baktım ordan bi sonuç alamiycam ozele gitmiştim mecbur
Bende gittim 1 sene infertiliteye 2016 da aynen sonuç özele gittim

Kizlar tup bebek surecinde cay ve kahve tukettiniz mi, ogretmenim ben cay kahve icmeye cok aliskinim simdi yumurta gelistici ilaclar kullaniyorum kahve icmiyorum ama caya dayanamiyorum. Daha onceden iki olumsuz tup denemem var.

Ne diyim bilemedim cnm insallah temiz sonuç alacaksın.ben özelde yaptırmıştım o yüzden hastanede işler nasıl yürüyor bilmiyorum.bende bi ara fakülte hastanesinde laroskopi oldum ölüyordum az daha.tedavi orda bırakıp ozele ayarladım kendimi

vermıs parol ıle monodoks vermıs.
yanı bunun ıcın bıdaha mı amelıyat gıbı gırcem

Kizlar tup bebek surecinde cay ve kahve tukettiniz mi, ogretmenim ben cay kahve icmeye cok aliskinim simdi yumurta gelistici ilaclar kullaniyorum kahve icmiyorum ama caya dayanamiyorum. Daha onceden iki olumsuz tup denemem var.
Mrb öncelikle tedaviniz umarım güzel sonuclanir . Bu arada meslektaşız çayı bende çok severim ama suanki aşamasında ve transfer sonrası açık ve 2 yada 3 tane içmeniz gerekiyor öğün sonrası. Nescafe icmeseniz daha iyi olur bana türk kahvesi de yasaklanmıştı içinde uyarıcı madde olduğu için. Normalde hergün bi fincan Türk kahvesi tüketirken suan icmiyorum. Bebek için bazı sevdiğimiz seylerden vazgeçmek durumundayiz. Önemli olan onlara sağlıkla kavusabilmek diye dusunuyorum. Ben suan 6.haftadayim çok şükür. İnşallah sizde güzel haberler verirsiniz .

Allah yardım eder canım biraz büyürlerken zorlanırsın ama güzel olan herşey zor değilmi zaten ayrıcalıklı annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…