Ben 2 günde bir progestan iğne vuruluyorum bizim dr genel herkese veriyor. Seninki haftada bir. Bugünde sol kasığımda batma gitmiyor

Ben 2 günde bir progestan iğne vuruluyorum bizim dr genel herkese veriyor. Seninki haftada bir. Bugünde sol kasığımda batma gitmiyor

Geçicek arkadaşım, Dr a gittiğimden beri ağrım öncesine göre çok daha az. Biz çok zor buraya ulaştığımız için, doğal olarak çok evham yapıyoruz, 3 ağrıcaksa 5 ağrıyor. Doktora gidince senin de azalacak bence.

Çok doğru en ufak bir ağrı acaba dedirtiyor. Ben daha bekleyeceğim maalesef kese için çağırmıyor dr sadece kalp atışı için çağırdı o zamana kadar çatlamazsam iyi

Aminnnn. Haklisiniz bu kadar ugrasidan sonra onlara kavuşabilmek icin herseyden uzaklasilabilir. Nescafe ve turk kahvesi icmiyorum daha yoğun kafeinli diye, fakat cay iciyordum onu da azalticam insllh. Sizinde hamileliginiz hayirli olsun Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin, darisi basima ve benim gibi umit edip bekleyenlerin basina insllh.

Amin çok tsk ederim. İnş darısı sizlere olsun. Beslenme surecinize dikkat edin.transfer sonrası 3 gun çok önemli yatarak dinlenerek geçirin ama arada evde ufak yuruyusler yapin. İlk gün sırt üstü yattım ben sonra sol va sağ tarafıniz yatabilirsiniz ama sol daha iyiymiş bebek açısından. Kabak Çekirdeği ,havuç suyu , hergün sabah bir yumurta bi bardak sut , balık ve sebze meyve tuketmeyenler ozen gösterin. En önemlisi de size moral bozacak kişilerden uzak durun ve pozitif olun. O süreçte sorunuz olursa yine ben ve burdaki arkadaşlar elimizden geldiği kadar yardimci oluruz. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Sizlerden güzel haberler alabilmek ümidiyle.

Kızlar benim lekenmelerim olduğu için bugün hcg yaptırdım 685 çıktı.en son 20 haziranda 145 di sizce nasıl cumartesiye kadar çatlıcam.inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur
Maşallah cnm gayet iyi. Stres yapma bebisin de etkilenmesin. İnşallah saglikla kucagimiza almak nasip olsun cnm.

Tamam o zaman dozunuz o yüzden yüksek. Yoksa problem olabilirdi ilk seferde o doz. Çünkü biz pkoslular biraz sikintiliyiz bu konu da
Evet doktoruma iptal olduğunu gelişemediğini söyledim kağıtlar yoktu ondan hatırlayamadım o da kilolu olmam sebebi ile sanırım yüksek başladı tiroid sorunum da var ama her doktorun tarzı ayrı sanırım e2 değerine bakmadı bile yalnız geçen ay bu doktora başvuranların yüzde 77 si hamile kalmış randevü almak bile zordu ya nasip

Kızlar benim lekenmelerim olduğu için bugün hcg yaptırdım 685 çıktı.en son 20 haziranda 145 di sizce nasıl cumartesiye kadar çatlıcam.inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur
Test sonucun gayet iyi canım bu ikinci testin mi 3. Yü de yaptırabilirsin

Test sonucun gayet iyi canım bu ikinci testin mi 3. Yü de yaptırabilirsin
saol cm 4.üncü ilk 29 ikici 54.44 üçüncü 145 dördüncü 685 sonuncuyu doktordan habersiz yaptırım gerek yok demişti.leke geldiği için korktum gerçi hiçbişey belli değil.sen nezam gideceksin ben cumatesi gidicem

Kizlar tup bebek surecinde cay ve kahve tukettiniz mi, ogretmenim ben cay kahve icmeye cok aliskinim simdi yumurta gelistici ilaclar kullaniyorum kahve icmiyorum ama caya dayanamiyorum. Daha onceden iki olumsuz tup denemem var.
Nen içmedim çok canım transferden sonra 1 bardak çay halada öyle devam ediyorum

Beni de 10gün sonraya çağırdı canım bakalım hayırlısı olsun. Değerlerin gayet iyi yükselmiş maşallah için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…