Kizlar tup bebek surecinde cay ve kahve tukettiniz mi, ogretmenim ben cay kahve icmeye cok aliskinim simdi yumurta gelistici ilaclar kullaniyorum kahve icmiyorum ama caya dayanamiyorum. Daha onceden iki olumsuz tup denemem var.
Benim tüp bebek doktorum yemeye içmeye hiç karışmaz ama tek yasakladığı şey kafeindi. Çay kahve kola ve çikolata kesin olarak yasak dedi. 4 aydır hiç birini içmedim yemedim.

Canım nasıl geçti kontrol? Öğrenebildin mi cinsiyeti:) bana 11.haftada kız demişti 13.haftada yine kız dedi. Pazartesi 15.haftama giriyorum ve randevum var bakalım ne diyecek:)

ben 5 yildir ugrasiyorum cnm sonuc alamadim 5 tup bebek denedim olmadi malesef
Üzüldüm, inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız. Ben de 8,5 yıldır uğraşıyorum.

Kaç boy kilo evet ondan kaynakli yüksek vermiş olabilir benim de kilom var biraz 150 ile başladık. Ohss olmayın inşallah.

Ben 2 günde bir progestan iğne vuruluyorum bizim dr genel herkese veriyor. Seninki haftada bir. Bugünde sol kasığımda batma gitmiyor
Leke durumun nasıl oldu bakalım durdu inşallah
Çok doğru en ufak bir ağrı acaba dedirtiyor. Ben daha bekleyeceğim maalesef kese için çağırmıyor dr sadece kalp atışı için çağırdı o zamana kadar çatlamazsam iyi

Gitmeyecek misin başka dr hayran kaldım sabrına ben çok tez canlıyim

Canım boy 160 cm kilo 100

10.gün değerim 225 , 12. gün (bugün) değerim 486 çıktı. Doktorum 10 gün sonra gel dedi. Bu 10 gün meraktan çatlamazsam iyidir
Maşallah gayet güzel değerlerin. 3.testi de yaptırmanı istedi mi. Bende 10gün bekleyip gidecem hayırlısıyla geçer inşallah günler

Yok canım ya dr u dinleyeyim vardır bir bildiği bakalım o günde duyulacak mı sağlıklı mı görecez nasipse

Aminn insllh, cok tesekkurler

Benim tüp bebek doktorum yemeye içmeye hiç karışmaz ama tek yasakladığı şey kafeindi. Çay kahve kola ve çikolata kesin olarak yasak dedi. 4 aydır hiç birini içmedim yemedim.
Anladim canim cok sagol, son surecteyim daha dikkatli davranicam artik. Cok tesekkurler

Canım boy 160 cm kilo 100
Epey varmış doz ondan yüksek belli ki kilo vermek çok fark ettirir pkosda o yüzden kilo vermenizi öneririm bende de var ama verdim epey 15 kg kadar 1,5 yılda verdim yavaş ama kalıcı olsun diye çabalıyorum spor mühim.

Çok çabaladım aslında tiroid sorunu vardı ilk tedaviye gittiğimde 85 falandım eski doktorum ha bire kortizon verince kalbimde sorun oluştu sonra başka başka hastalıklar her gün yürürüm öğretmenim ama asla yerimde durmam herkes bilir ama olmadı işte
Sonra Çağlar beyi aradım dedi artık beklemeyelim gelin yaş gidiyor

Hayırlısı ile inşallah ama gebelik içinde risk benim dr kilo vermeden başlamaya yanaşmadı verdim zor oldu ama insülin direnci var bende de spora başladım kardiyo yüzme derken verdim tabi yemek yaşam tarzı hepsi değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…