Hadi insallah hayırlı olsun tedaviniz. Başka bi sorun yoksa pcos kolay gebe kalıyor genelde. Benim ilk denemeden bi kızım var şimdi ikinci denememden kardeş bekliyoruz. Darısı basiniza

Canım bu var ya inanılmaz güzel bir haber ya :) harika harika çok tebrik ederim :) çok sevindim.

Transferin kaçıncı günüydü canım? Merak ettim :)

Canım boy 160 cm kilo 100
Bende 100 kiloyla basladim tedaviye gonal f 225 le basladik ole devam etti bende pco hastayim yumurtalar toplandiktan sonra ohss oldum 10 gun yattim karnim 9 aylik gibiydi ne kalkabildim ne yemek yedim ne nefes alabildim hergun serum takildi evde cok zordu insallah sen olmassin olursanda korkma gecio illaki ama zor gecio ben artik dayanamayip agliodum icerlerim cok aciodu bir ay rahim dinlendirme yapildi bugun transferimin 6.gunu hatta 7 ye geçtik bukadr emek veriyoruz inslalah sonuclai guzel olsun yasadiklarimizi unuturz

H hayalim mucize canim nasıl gecti. Herkesin bunyesi ve yapilan işlemler farklı. Inşallah kolay geçmiştir operasyonun. Yalnız kızlar size bişey sorucam. Histereskopiden sonra bana antibiyotik verilmedi. Ve alınan miyom patolojiye gönderilmedi. Gerek olmadığını söylemiş doktorum. Rahmin t şeklinde olduğu içinde hafif bi düzeltme yapılmışti. Bu durum bana farklı geldi. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum

Canım nasıl geçti kontrol? Öğrenebildin mi cinsiyeti:) bana 11.haftada kız demişti 13.haftada yine kız dedi. Pazartesi 15.haftama giriyorum ve randevum var bakalım ne diyecek:)
Çok şükür canım benim mide bulantım dışında herşey güzelmiş cinsiyeti soramadım o anda 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah o zaman sorarım :) Ben mide bulantısından geberiyorum artık ya gerçekten çok ağır geçiriyorum İnşallah güzel haberler alırsın canım benim

Kızlar bana yardımcı olur musunuz 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Sizce değerler nasıl. 14.gün 2 ye katlanmadı değer acaba sağlıklı bir artış değil mi?nette en az %60 artış olmalı diyor 3.testimde %61 artış olmuş evet ama sağlıksız bir gebelik midir çok korkuyorum sevinemedim bile dünde yaptırdım en son %95 artmış ama tam iki katı değil.

Gayet normal artmış. Bi problem yok bence

Ben yaşadımcanım ve hala yaşıyorum. İlk burun tıkanıklığı ile başladı, şimdi kuşaklar da öyle. Çok rahatsızlık verici bişey ama bebişten olduğunu bilince, sabırla bekliyorum geçmesini
Kolay atlatmamız dileğiyle

Çok güzel geçti canım ağrım hiç olmadı kanamam çok az oldu sorun yokmuş rahmimde çizik atıp uyardı sadece 5 gün antibiyotik kullanıcam her doktor farklı demekki canım bilmiyorum ki ama antibiyotik vermesi gerekiyor Du sanki

Canım değerlerin gayet güzel bu kadar kafana takıp bebeği de strese sokuyorsun lütfen rahat ol mutlu ol hep pozitif düşün ki bebiş sağlıkla büyüsün inşaAllah

Dr benden Torch, Tft, Tk, Tit, Sgot-Sgpt kan testleri istedi, çarşambaya kadar yaptıracağım. Sanırım bunlar ilk testler değil mi?

Canım değerlerin gayet güzel bu kadar kafana takıp bebeği de strese sokuyorsun lütfen rahat ol mutlu ol hep pozitif düşün ki bebiş sağlıkla büyüsün inşaAllah
Saol canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun haklısın ama çok zor süreçlerden geçtim hep diken üstündeyim inşallah bu süreçleri geçiren tüm kardeşlerim olumlu sonuç alır evlat sahibi olmak hepimize nasip olur

Ya deli oluyorum kimseyle konusmakistemiyirum o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…