Bak benim imzada yazıyor, burun tukanıklığı. Kulak da aynı sebepten bence.
Ilk gebeligimde burun tıkanıklığı ve kanama çok olurdu şimdi burun tikaniklogim yok o kadar. Dün farkettim kulagimin üzerine yatinca kulağım açıldı ama sonra yine tıkandı. Geniz akintisindan şüpheleniyorum. Yarın sağlık ocağından çağırdılar aile hekimine sorayım bir de. Çarşamba da zaten doğum doktoruma randevum var.

Ah canım ya Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını versin benim de ohss olacak diye tahmin ediyorum bu dozla eski doktorum ondan artırmadı dozu bilerek bu doktor e2 takibi de istemedi

Canım ben de denedim ama olmadı tiroid ameliyat dendi sonra çok gençsin dedi doktor sen yine çabanın karşılığını almışsın günlük 8 saat mesai sonrası en az 2 saat yürüdüm koştum diyet yaptım bir kg gitmedi

Sagol canim insallah rabbim yardimcimiz olsun

Merhaba kızlar arefe günü 2 tane dondurulmus 5.gun embrıyosu transfer edıldı bugün 10.gun yarın test günüm çok korkuyorum yıne tutmadı dıye
ıdrar testınde sımdı de yapsan cıkar istersn yap hazrlklı gıt kendını olumsuza sartlama vucut oyle tepkı verıyor sonra ıyı dusunelım ıyı olsunn hayırlısı olsun hakkında cnm

kızlar bn adet oldm erken oldum bı kac gun sanırım gercı duzenmde sastıgı ıcın emn de degılm erkn mı deıl mı. uc ay oldu kımyasal olalıı sımdı ıkılemdeyz esımle dondurulmuslarla devam etmek ıstıyorsak yarın aramam lazım hısterosklbı ıcın randevu almam lazm agustostada herlade transfer olur ama yıne turmassa dıye cok korkuyorum vucut kendını kac ay toplayamıyo napsak ya kendımız bı kac denesek mı morfolojıde yukseldı ya dna hasar testıde guzel cıktı dondurulmusa devam mı etsek bu uc aydada lekelenmelerm oldugu ıcın yumurta olustu ama catlamadı yıne denesek duzene ne zaman gırer kafam fenaa karısık bırı bana akıl versn istiareye mı yatsak

Kızlar tedavi esnasında yumurta çoğaltmak için ne yesem içsem..gecen sefer sadece 2yumurta oldu...bidr tedavi esnasında cinsel iliski yasakti sizde de oyle oldu mu acaba

ıdrar testınde sımdı de yapsan cıkar istersn yap hazrlklı gıt kendını olumsuza sartlama vucut oyle tepkı verıyor sonra ıyı dusunelım ıyı olsunn hayırlısı olsun hakkında cnm
yok cnm ya testten kaçıyorum eşimde istemıyor zaten yapmamı inş olumlu olur inş

Hanımlar hep takipteyim ama yazmıyorum buraya pko olanlar amh kaç çıktı sizde benim yüksek pko olanlarda yüksekmiş ama ultrasonda pko görünmedi doktor yanılmış olabilir mi
Yumurtalık her an aynı durumda olmaz canım. Benim de bi ay pko görünmüyordu sonra ki ay pko olabiliyordu. Amh degerimi tam hatırlamıyorum ama referans aralığında yüksek bi değerdi.

İmkansız değil ensokrinolji ile çabalamaya devam etmenizi öneririm
Hanımlar hep takipteyim ama yazmıyorum buraya pko olanlar amh kaç çıktı sizde benim yüksek pko olanlarda yüksekmiş ama ultrasonda pko görünmedi doktor yanılmış olabilir mi
8-9-11 gibi sonuçlar çıkıyor pkos olduğum için yüksek usgde de açık benim pkos
Merhaba kızlar arefe günü 2 tane dondurulmus 5.gun embrıyosu transfer edıldı bugün 10.gun yarın test günüm çok korkuyorum yıne tutmadı dıye
İnşallah pozitif sağlıklı bir sonuç alırsınız.

Yumurtalık her an aynı durumda olmaz canım. Benim de bi ay pko görünmüyordu sonra ki ay pko olabiliyordu. Amh degerimi tam hatırlamıyorum ama referans aralığında yüksek bi değerdi.
Öyle mi ay ay değişir mi bu pko amh 8 benim acaba pko mu var bende diğer değerler normal adet düzenim de

amh 8 benim diğer değerler ve adet düzenim normal muayene de pko yok dedi doktor kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…