Kızlar benim gibi transfer olup test gününü bekleyenler nasıl hissediyosunuz ben çok nötrum ve hiçbir ağrım sızım yok hafif hareket ettikce yok denecek kadar kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında. Duygusal olarakta birsey hissetmiyorum sizde böyle misiniz içim rahat değil birşeyler ters mi gidiyor diye

Tüp bebek tedavisi sürecinde her türlü ilaç yasak o yüzden mümkün değil iki doktorum da aynısını söyledi sizin elinizden gelen bir şey değil diye zira insülin direncim 39 ları gördü

Ah canım ya Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını versin benim de ohss olacak diye tahmin ediyorum bu dozla eski doktorum ondan artırmadı dozu bilerek bu doktor e2 takibi de istemedi
Beninde pek yapilmadi e2 takibi canm bide ben tedvaiyi istanbulda oldum kendim manisadayim geri dondum opu dan sonra doktorumdan uzakta dahada zor oldu o bana serumlari yolladi gun icinde aradi konuştum biraz daha gecmeseydi karnimdan sivi alicaklari gecti cok şükür seninde kolay gecer inşallah canm allah yardimcin olsun

Bugun transfer gunuyle birlikte 7.gun bitti yarin 8 test yapsam cikarmi sizce fikriniz nedir bazilarinda idrar testinde bile cikiyor beklemkte zorlaniyorum cok pozzitif dusunuyorum bence hamileyimm

Öyle mi ay ay değişir mi bu pko amh 8 benim acaba pko mu var bende diğer değerler normal adet düzenim de
Pko bir de herkeste aynı olmuyor. Benim mesela kilo problemim yoktur ama adet düzensizliği ve sivilcem vardır. Bazıları düzenli adet görüyor. Kimileri hiç farkında olmuyor sadece ultrasonda görüyor ama hamile kalabiliyor. Kişiye göre de zamana göre de değişiyor. Çok pis bi şey bu

Ay
Kızlar tedavi esnasında yumurta çoğaltmak için ne yesem içsem..gecen sefer sadece 2yumurta oldu...bidr tedavi esnasında cinsel iliski yasakti sizde de oyle oldu mu acaba
AyNen yasak oluyo canim valla igneler kullanildigi icin bisey yapilmamasi gerekiyo benim bildigim dr una sor bence riske atma

Bugun transfer gunuyle birlikte 7.gun bitti yarin 8 test yapsam cikarmi sizce fikriniz nedir bazilarinda idrar testinde bile cikiyor beklemkte zorlaniyorum cok pozzitif dusunuyorum bence hamileyimm
Insalllaaah peki belirtilerin neler seni pozitif düşündüren bende 4cu günümdeyim

Insalllaaah peki belirtilerin neler seni pozitif düşündüren bende 4cu günümdeyim
Yani bunlar belirtimi bilemem ama kasiklarimda batma oluyor 5.gunde basladi goguslerim aciyor ama bunlardan once ben olumlu hissediyorum ilk gun konuldugunda bile ben hamileyim diodum tabi herkez kizio nedn bukadr hevesleniosun diye ama icimden ole geliyor ben daha once asilamada yaptirdim onuda hep olmadi dedim olmadi bunda belkide ole olmasini istedigim icin bole konusuyorum bende bilmiyorum hormonlar alt üst

Merhaba kızlar arefe günü 2 tane dondurulmus 5.gun embrıyosu transfer edıldı bugün 10.gun yarın test günüm çok korkuyorum yıne tutmadı dıye
Benimde arefe günü yapıldı canım yarın test günüm iyi düşünelim iyi olsun bebişlere negatif enerji yollama stres en büyük düşmanımız biliyosun

Temizliklere başladığına göre iyisin demek ki kuzum :) Çok sevindim, maşallah sana Ben de kanamam olduğundan beri evi temizleyemiyorum temizlikçi alıcam artık bu haftasonu
iyim kuzum şükürler olsunki arada küçük ağrılar oluyor çarşamba tekrar gtcem. Neden knaamam var kuzum ?♡♡

İyidir canım saol sen naptın iyileşmişsin şükür çok sevindim
iyim kuzum yavaş yavaş dzeliyorum♡♡♡

Benim göğüslerim çok acıyor kasıklarda batma var ama bunları yaşayıp adet olanlarda var her vücut bir değilki kimisinde hiç bişey olmuyo bilemezsin öyle düşünme lütfen pozitif ol

Günaydın merhaba kuzum. Değerlerin kat kat artar sonuna kadar gebeligin surer inşallah benimde 12.gun 30du sonra 73 sonra 128 snra 662 2000 buldu en son dış gebelik olduğu öğrenildi 4tane igne yedim düşurmek için 2kere hastaneye yattm ama annemden emdiğim süt burnumdan geldi. Seni sıkmak üzmek istemem ama araştırttıt bunu dr kuzum♡♡♡♡♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…